странен проблем с CCFL
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
странен проблем с CCFL
колеги ситуацията е следната, карам си колата на CCFL, спирам на едно място и гася. След 5 мин влизам и тръгвам, в едно отражение видях че не светят ринговете, съмнявах се в бушон, слязох проверих всички бушони са ОК, минах отзад габаритите си светят.. значи не е бушон. Замерих клемореда преди CCFL-a с фазомер, има фаза... каква може да е причината само двата предни габарита да не светят ? мигачи стопове, къси, дълги фарове, бушони - всичко е ОК... само 4-те ринга са аут... 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мислех да ти постна мойта тема за ccfl-а ,но гледам че си взел участие в нея така че имаш представа за какво става въпрос,най-вероятно си с малките трафове и единия си е заминал!
Аз от един месец се каня да ходя до bum_bum и все не ми остава време ,изглежда решението е на година по-комплектче и като изгори си го сменяш!
Кво да се праи газарията си има цена,явно!
Ще следя развитието на темата дано изникне нещо ново!
Аз от един месец се каня да ходя до bum_bum и все не ми остава време ,изглежда решението е на година по-комплектче и като изгори си го сменяш!
Кво да се праи газарията си има цена,явно!
Ще следя развитието на темата дано изникне нещо ново!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чак и четирите... виж баластите как са, нормални или са се издули.. ама не ми се вярва и двата да гръмнат едновременно..
Принципно ми се струва, че много грешки се правят при инсталацията и ако не пръдне ринга още при поставянето, то след няколко месеца е пътник. От моите които продавах 100% съм тествал и 100% работеха, после точно 1/5 са ми върнати като "дефектни".. явно счупени от немарлив монтаж.
Принципно ми се струва, че много грешки се правят при инсталацията и ако не пръдне ринга още при поставянето, то след няколко месеца е пътник. От моите които продавах 100% съм тествал и 100% работеха, после точно 1/5 са ми върнати като "дефектни".. явно счупени от немарлив монтаж.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Аз когато ми се искаше да си слагам CCFL бяха все още скъпички и съм човек на природата и реших сам да си направя ангелските очички и излязахо даста сполучливи направо уникални с галерия може да видите заготовките после нагледно на последната снимка. Наистина отне ми доста време да гъна тръбички и да запоявам но наистина се получи ефектно. Успех ако има зарибени да творят. А за огледалата щях да пускам тема но все не намирам време.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: тррръу
Makarov 2 написа:при мен беше така-излезе слаб стартов ток.Смених акумулатора и от тогава никакви ядове.И аз писох из форуми насам-натам, мнения много и накрая батериятя
Акумулатора може да е причина, когато двигатела на колата не работи, но когато двигатела работи не би следвало да оказва влияние.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Kambe написа:и акумулатора ми е нов... остава изгорял траф
Колега първо с проверка на трафа трябваше да започнеш. В 99% от случайте трафовете са целите в "цицини"
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
ми направо утре го откачам и тез дни ще порачам нов, а дали ще има разлика в светлината на нов и стар траф ?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Бате къде отиде бушони акумулатори инсталации...изгорели са ти трафчетата... странно че и двете наведнъж де
ако си палил колата с пуснати ццфл.. от това изгарят
Няма кво друго да е

- Kambe
- старши ентусиаст
-
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2