Задно гърне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Задно гърне
Бихте ли ме посъветвали от къде може да се намери хубаво и не много скъпо задно гарне за 318i.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Крафт-цената е много добра за качеството, което предлагат! На околовръстното им е сервиза
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade
Аз имам същата количка и мен живо ме вълнува колко вървят гърнетата,че тук наи-евтиното което намерих меше 138 евро с монтажа,иначе има в еБей и за по 88!Та идеята ми е,ако са по-евтини на Околоврасно да взема от там

- Petrov
- Потребител
-
- Кара: B 0001 PB
- Мечтае да кара: B 000001
- Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ЕМ комплект на Околовръстното. От Бояна към Горнобански път като спускаш се пада вдясно. Около 150 лв. ми казаха,че ще струва за моята кола, едва ли е голяма разликата.
Never mistake motion for action...
Re: Задно гърне
Tsv написа:Бихте ли ме посъветвали от къде може да се намери хубаво и не много скъпо задно гарне за 318i.
На околовръстното след като пресечеш Пушкин и сизаш за Горнобански път в дясно има един сервиз Walker за Моята кола e 192lv Там ти го вадят по каталог. Аз още не съм го сменял но съм ползвал техните услуги веднъж и съм доволен . Мисля че за 318 е по ефтино от моето ,но Марката е добра и дават гаранция.
- Petrov
- Потребител
-
- Кара: B 0001 PB
- Мечтае да кара: B 000001
- Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95
Re: Задно гърне
BAYRON написа:Tsv написа:Бихте ли ме посъветвали от къде може да се намери хубаво и не много скъпо задно гарне за 318i.
На околовръстното след като пресечеш Пушкин и сизаш за Горнобански път в дясно има един сервиз Walker за Моята кола e 192lv Там ти го вадят по каталог. Аз още не съм го сменял но съм ползвал техните услуги веднъж и съм доволен . Мисля че за 318 е по ефтино от моето ,но Марката е добра и дават гаранция.
Е аз мойто го взех преди година от представителите на EМ Комплект във Варна за 250 лв. пак по каталог, доиде опаковано с лепенки на ЕМ-Комплект... Колата е E36 318i 96г. година... та интересно ми е от къде идва разликата... Идеи?
- racing_krumov
- Потребител
-
аз на твое място бих си купил спортно и да не е ремус,защото все пак разликата в цената е голяма!нес спорт са по 50лв и са с по-красиви накраиници от оригиналните на бмв
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
в емк33 имат и готини накрайници 

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
racing_krumov написа:аз на твое място бих си купил спортно и да не е ремус,защото все пак разликата в цената е голяма!нес спорт са по 50лв и са с по-красиви накраиници от оригиналните на бмв
Правилно. Аз пове4е от 100лв за некво гърне не давам. Тя колата ми е толкова ниска, че постоянно удрям генерацията отдолу, а пък и да се набутва човек с толкова пари е тъпо. Аз се преебах така като си купих колата, смених цялата генерация. Счупих се да я удрям и са пак за смяна.... ае да му.......
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
колегата кара Ауди 100 ,купи си цяла генерация Walker ,към 600 лв .. за 2 години задното гърне изгни и се проби 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2