въпрос за спортно окачване-пружини при БМВ 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- genkov4336
- Потребител
-
въпрос за спортно окачване-пружини при БМВ 320
Колеги имам следния въпрос искам да си сложа спортни пружини на БМВ 320 -4 вр.Та въпроса ми е има ли разлика между пружините за купето и седана и да попитам кои вариант свяля най много знам че се определяше от цвета на пружината та да ми кажете че не съм запонзат.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- genkov4336
- Потребител
-
а какво ще кажете за жълтите как ще стои с тях се пак не искам да се влачи по корем че и с тич наще пътища ще проблем
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
petio_bmw 318is написа:няма разлика за купе и седан,слагаи червени те свалят наи-много
Aaa petio и сините свалят доста ама само предните незнам защо така

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
е36 320 купе 94-та с пълен ///М пакет, жълти пружини, амортисьори monroe не съм гледал какви точно и джанти бирени капачки 15-ки... ето как изглежда при мен:
Предната броня идва на цигарена кутия и 2 пръста от асфалта. По паваж и всякакви пътища няма проблем, виж из дупките някъде може и да има зор, не съм пробвал още. Та основната идея - слагай жълти пружини и няма да съжаляваш, за пътищата ни са баланса според мен, ама си зависи все пак какво търсиш ти.

Предната броня идва на цигарена кутия и 2 пръста от асфалта. По паваж и всякакви пътища няма проблем, виж из дупките някъде може и да има зор, не съм пробвал още. Та основната идея - слагай жълти пружини и няма да съжаляваш, за пътищата ни са баланса според мен, ама си зависи все пак какво търсиш ти.
Think. Believe. Dream. Dare...
- genkov4336
- Потребител
-
мерси колега за снимката.ако имаш някоя снимка отстрани ще ми е от полза да я видя.Интересува ме дали гумите изпълват калниците защото аз също съм с 15 цола джанти
Цвета на пружините нямат никакво значение,то е според марката.Аз съм с вайтек те са зелени,моте отзад свалят с 20 мм,но има и такива които свалят и с 50 мм и пак са зелени.За мен не е важен цвета,а с колко свалят щот със сигурност има червени и червени.Според мен най-удачно за нашите пътища да се свали с 50/20 или 50/30 max,но това е мое мнение.(За тези които не знаят 50/20-50мм отпред,20мм отзад)
- drift_streets
-
-
genkov4336 написа:мерси колега за снимката.ако имаш някоя снимка отстрани ще ми е от полза да я видя.Интересува ме дали гумите изпълват калниците защото аз също съм с 15 цола джанти
За да изпълниш калниците и да стои добре ти трябва поне 17-ска джанта

- drift_streets
-
-
- genkov4336
- Потребител
-
не колега имам предвит пружините защото по каталозите пише за 4 и за 6 цилиндрови.Имам предвит ако сложа пружини за 4 цилиндрово на 6 дали ще има някав проблем
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Мда, за да се изпълни добре ти трябва 16-ка или 17-ка. Ето една снимка как седи при мен 15-ка с високи гуми - така взех колата и още не съм стигнал до промените там:

Think. Believe. Dream. Dare...
- drift_streets
-
-
виж сега
начи виж сега аз сам с 20-ка и има разлика за 6-так и 4 цилиндара защото при 6-таците двигателя е по тежак и и самата пружина е по твърда и е преценена за по тежак мотор да знае че има значение и то не малко
виж сега
начи виж сега аз сам с 20-ка и има разлика за 6-так и 4 цилиндара защото при 6-таците двигателя е по тежак и и самата пружина е по твърда и е преценена за по тежак мотор да знае че има значение и то не малко
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3