Глъхне като я карам в мокро време (дъжд)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Глъхне като я карам в мокро време (дъжд)
Здравейте колеги колата ми е 316и м40 двигател най гадния
та проблемът ми е когато вали дъжд и карам примерно 20 30 мин.
както сичко си е ОК и колата започва да ми глъхне , неможе да се изреже .... а иначе нямам никакви проблеми маркуча за въздуха ми е здрав стъпковото моторче ми е здраво въздушният ми филтър е нов ...
просто незнам от какво може да е някакви идеи съвети и т.н. ако можете да ми дадете ще съм много благодарен... Поздрави!

та проблемът ми е когато вали дъжд и карам примерно 20 30 мин.
както сичко си е ОК и колата започва да ми глъхне , неможе да се изреже .... а иначе нямам никакви проблеми маркуча за въздуха ми е здрав стъпковото моторче ми е здраво въздушният ми филтър е нов ...
просто незнам от какво може да е някакви идеи съвети и т.н. ако можете да ми дадете ще съм много благодарен... Поздрави!

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Re: Глъхне като я карам в мокро време (дъжд)
Немога да се съглася с това ,но както и да е.Провери си на ламбда сондата буксата как е.Може да влиза вода и да ти дава грешни данни на компаPilet0 написа:Здравейте колеги колата ми е 316и м40 двигател най гадния

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Сега ще ти кажа нещо от опит точно с М40 е36 316
Двигателя ти не е най-гадния, по-скоро е леко капризен. Това, което казваш че ти става като проблем съм го минал абсолютно същото. Ама едно към едно. Резултата - една хубава дъждовна вечер тая ламбда сонда си замина на цяло. Колата държете някви обороти точно колкото да не угасне, даваш газ - няма никой. Преди това ми се случваше само да се дави и да губи мощност, ама за по малко и се оправяше и то почти само като вали (явно като се мокри буксата). Ако ти се случи да си замине на цяло и не си близо до вас - има решение, просто педала на газта до долу, вдига някви височки обороти, забиваш на скорост и караш, иначе седиш на пътя. Ако я хванеш на време тая сонда - огледай буксата, от там си заминават най-често, влагата нещо не им понася добре, а понякога и окъсяват
Та... ходи някой да я види докато е време. Ако опреш до смяната - или търси такава за модела или универсална за е36, ама гледай да е бош, че ментаците си отиват бързичко.

Двигателя ти не е най-гадния, по-скоро е леко капризен. Това, което казваш че ти става като проблем съм го минал абсолютно същото. Ама едно към едно. Резултата - една хубава дъждовна вечер тая ламбда сонда си замина на цяло. Колата държете някви обороти точно колкото да не угасне, даваш газ - няма никой. Преди това ми се случваше само да се дави и да губи мощност, ама за по малко и се оправяше и то почти само като вали (явно като се мокри буксата). Ако ти се случи да си замине на цяло и не си близо до вас - има решение, просто педала на газта до долу, вдига някви височки обороти, забиваш на скорост и караш, иначе седиш на пътя. Ако я хванеш на време тая сонда - огледай буксата, от там си заминават най-често, влагата нещо не им понася добре, а понякога и окъсяват

Think. Believe. Dream. Dare...
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Xscape написа:Сега ще ти кажа нещо от опит точно с М40 е36 316![]()
Двигателя ти не е най-гадния, по-скоро е леко капризен. Това, което казваш че ти става като проблем съм го минал абсолютно същото. Ама едно към едно. Резултата - една хубава дъждовна вечер тая ламбда сонда си замина на цяло. Колата държете някви обороти точно колкото да не угасне, даваш газ - няма никой. Преди това ми се случваше само да се дави и да губи мощност, ама за по малко и се оправяше и то почти само като вали (явно като се мокри буксата). Ако ти се случи да си замине на цяло и не си близо до вас - има решение, просто педала на газта до долу, вдига някви височки обороти, забиваш на скорост и караш, иначе седиш на пътя. Ако я хванеш на време тая сонда - огледай буксата, от там си заминават най-често, влагата нещо не им понася добре, а понякога и окъсяватТа... ходи някой да я види докато е време. Ако опреш до смяната - или търси такава за модела или универсална за е36, ама гледай да е бош, че ментаците си отиват бързичко.
и да я оглежда може външни признаци да няма, моята като я свалих я ударих с чука да видя какво има вътре и кабелчетата вътре им липсваше от изолацията, малко след началото и.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Няма да я караш вечно, че да слагаш точно оригинална. Има по магазините и за по 100-120 лева, има и универсална на бош за е36, мен като я сменях (преди време де) ми излезе 140 или 160 кинта (не помня точно вече...) универсалката, заспа 

Think. Believe. Dream. Dare...
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2