От къде идва тоя звук ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- sosick
- Потребител
-
- Кара: E36 320i
От къде идва тоя звук ?
значи като си купих колата първите 2,3 дни от време на време се чуваше едно "тъъъъъъъъъъън" и после спря. От тогава не съм го чувал и не знам от къде се е чувало. Някой да знае от къде идва този звук?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми като гледам не е студено че да пищи от това я погледни мемо-то на борда да нямаш нещо запомнено часче и т.н!Това ако имаш борд разбира се!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- sosick
- Потребител
-
да имам. Не е запомнен час нито нищо. И това се чуваше само първите 2, 3 дни. Вече няколко месеца го няма
просто се чудех от къде идва и дали на някой му тъъъън-ка така

Ако имаш термометър за външната температура и температурата падне под 3 градуса по Целзии системата (гонга) издава подобен звук за да те предупреди за възможна поледица. Това е най-вероятната причина в твоя случай, щом казваш че преди месеци го е имало (когато температурите бяха ниски), а сега лятото го няма.
МЕМО-то също е вариант, но поне когато има отделен гонг системата издава троен звук, не единичен (т.е. тън тън тън) на всеки кръгъл час.
С кой бордови компютър си ?
Защо не си свалиш официалното упътване за БМВ Е36 тук от форума и чак след като го прочетеш да пускаш теми. Там пише много важни неща и ще бъде полезно за теб.
МЕМО-то също е вариант, но поне когато има отделен гонг системата издава троен звук, не единичен (т.е. тън тън тън) на всеки кръгъл час.
С кой бордови компютър си ?
Защо не си свалиш официалното упътване за БМВ Е36 тук от форума и чак след като го прочетеш да пускаш теми. Там пише много важни неща и ще бъде полезно за теб.
Последна промяна PeReZ на 02 Авг 2009, 19:22, променена общо 1 път
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
От термометъра е
Както каза колегата като падне под 3 градуса и се чува този звук
Като падне сняг пак ще го чуваш 

- sosick
- Потребител
-
мерси колеги
явно е от температурата, защото oще имаше малко сняг. Упътването го имам но мислех, че няма да намера нищо. По принцип само чета а не пускам теми, но за това тъъън никъде не бех видял нищо и затова реших да пусна 

6 мнения
• Страница 1 от 1