Проблем с дачика за температурата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с дачика за температурата

Мнение от pen4ooo » 01 Авг 2009, 14:49

Колеги, възникна ми малък проблем! Кората която е веднага след предната броня под радиатора на е36 М43 '98 ми се счупи когато пропаднах в една дупка в Пловдив :roll: и от там видях че дачика за температурата ми виси под шасито. Закачих го на място кадето не виси но от тогава не ми показва температурата вярно... Предполагам, защото където е е сега се нагрява от двигателя. Ако някой може да ми каже къде точно се закрепя дачика ще съм благодарен. Само искам да уточня че още не съм сменил коратаи от едната страна фактически няма нищо. Благодаря предварително :)
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 01 Авг 2009, 16:02

По-принцип датчика си е там, където при теб няма нищо,т.е. той стои във левия въздуховод на бронята. Най-добре оправи бронята и тогава го закачай. Може да му намериш временно място където да не го пече топлината на двигателя, и тогава ще имаш верни показания
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 01 Авг 2009, 16:58

т.е. седи свободно върху това парче от кората което се е отчупило? На бронята нищо й няма...
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 01 Авг 2009, 17:04

Ако си с бронята след фейса, над халогена левия има едно като щипка отвътре, въздуховода където е седял, пробвай да го захванеш там, може и с малко лепило да пробваш да капнеш...
Изображение

Назад към E36