Превъртяха ми вътрешната шпилка на ГНП....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Превъртяха ми вътрешната шпилка на ГНП....
Помагайте колеги,че колата губи центровка!Не може да се стегне добре ГНП и от там центровката я губи и започва да не пали топла!
Как може да я поправя!?
Как може да я поправя!?

Re: Превъртяха ми вътрешната шпилка на ГНП....
Nasko_325TD написа:Помагайте колеги,че колата губи центровка!Не може да се стегне добре ГНП и от там центровката я губи и започва да не пали топла!
Как може да я поправя!?
питай майстора който го е направил
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами той знае,ама иска пари.Е стига му толкова вече са надавах!То нестига,че те ми я развалиха,ами ми искат и пари!Ебахти и наглоста. 

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
братче 534 мнение имаш и ако не се лъжа са все на теми пуснати от тее как да си оправя това, как да сменя онова, ама защо при мене е така ... и още много
не знам какво да ти кажа но имах един познат който по същия начин като тебе му одраха кожата в един сервиз защотот отй все там си прави колата (пак става въпрос за бмв) и след доста време ходене по мъките (като разбира се имаше ги думите само да се смени това и готово след като се направи се чуваха наново само да сменим и тези неща и всичко заспива)
Просто отиде в сервиза и им я подари а онея гледаха буквално като ударени с мокар парцал ... буквално ...
не знам какво да ти кажа но имах един познат който по същия начин като тебе му одраха кожата в един сервиз защотот отй все там си прави колата (пак става въпрос за бмв) и след доста време ходене по мъките (като разбира се имаше ги думите само да се смени това и готово след като се направи се чуваха наново само да сменим и тези неща и всичко заспива)
Просто отиде в сервиза и им я подари а онея гледаха буквално като ударени с мокар парцал ... буквално ...
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Отдавна се каня да пиша нещо в темите на колегата ама все се отказвам обаче този път не мога да не се включа и аз.
Ти тази кола откаде я взе бе човек??????
Който ти е превъртял шпилката той да ти я оправи после,а не пари да ти иска за това.
Ти тази кола откаде я взе бе човек??????
Който ти е превъртял шпилката той да ти я оправи после,а не пари да ти иска за това.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе колега, ти правил ли си неква сметка колко ти излезе тоя жмел до този момент? Не беше ли по-евтино да го дадеш за 200лв на скраб и да си вземеш същата, но читава?
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
Aбе аз малко ще го защитя колегата... Защото и аз съм бил 2 (две) години в същата ситуация със старата талига. Така се бях заинатил, че ще я стегна, че за това време я платих още два пъти и накрая пак имаше големи проблеми... И сервизи сменях ,а и скъпи части само купувах и там ми беше грешката явно. Аз още не съм бил в сервиз от който да съм излизал напълно доволен и да няма разминаване в приказките и действията. Най-добре тури една по-ячка тръба (от цол нагоре) в колата или си бутни нещо огнестрелно в жабката и така им обяснявай в сервизите
..то майтап, майтап ама накрая натам отиват нещата...

..то майтап, майтап ама накрая натам отиват нещата...
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами имам колега,ама то не върши работа!Насила хубост не става дет се вика.
Сега незнам каква да я мъдря!?
Тече и масло от помпата,понеже не може да се стегне и направо незнам-луда работа!

Сега незнам каква да я мъдря!?

Тече и масло от помпата,понеже не може да се стегне и направо незнам-луда работа!

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Явно проблема ти колега е че много мълчиш,няма да им мълчиш щом ти я е преебал шпилката ще си я оправи.
И вземи най накрая ги смени тези майстори.
И вземи най накрая ги смени тези майстори.

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Колеги аз имам друго решение,ама не исках да прибягвам до него.Понеже съм платил 1100лв от ремонта и трябва да дам още 350 сега ще получат един гол х**!Ххаахаха
Макар,че те вече са си взели тяхното ми се струва,ама и аз няма да остана по-назад!Да го духат!
Та сега по темата.
Някой знае ли човек който може за реална(добра цена) да ми оправи проблема!?
Става дума за пловдив!
Макар,че те вече са си взели тяхното ми се струва,ама и аз няма да остана по-назад!Да го духат!
Та сега по темата.
Някой знае ли човек който може за реална(добра цена) да ми оправи проблема!?
Става дума за пловдив!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ти неразбираш ли , че който и да хване да я прави няма да го интересува колко си платил за смяната до сега
Сваляне и казване на помпата с центровка ти над 200лв.(това по цени от преди 2-3 години)
Отивай при тия и им казвай да го правят, без да им казваш нищо друго, като стане качваш се да пробваш и повече не се връщаш
Щом са такива гъзове, това заслужават

Сваляне и казване на помпата с центровка ти над 200лв.(това по цени от преди 2-3 години)
Отивай при тия и им казвай да го правят, без да им казваш нищо друго, като стане качваш се да пробваш и повече не се връщаш

Щом са такива гъзове, това заслужават

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами вече е късно днес си я оправих сам!Навих малко по-дълга шпилка,с две гайки и работата заспа!Помпата сега е стегната,обаче само едно ме притеснява.
Защо след като престои пали малко по-трудно!?
И също така задържа оборотите на 1400-1500 понякога!?
Да не би да съм и пуснал повечко тунджа?Или центровката е объркана!?
Ако гълта по-малко въздух от някъде може ли да се бърка електрониката на помпата!?
Защо след като престои пали малко по-трудно!?
И също така задържа оборотите на 1400-1500 понякога!?
Да не би да съм и пуснал повечко тунджа?Или центровката е объркана!?

Ако гълта по-малко въздух от някъде може ли да се бърка електрониката на помпата!?
Здравейте,
щом пали трудно след известно изчакване има вероятност да дърпа въздух. Относно оборотите явно нещо не си докарал настройката на ГНП, опитай да я закараш на някой оторизиран сервиз, примерно потърсих с гугъла и ми изкочи http://www.bosch-cae.com, нека колегите от Пловдив който ги е посетил да си каже мнението, ако са по малкото зло отскочи при тях. Преди няколко месеца в София в Юве (Бош) ми взеха около 180 лв за смяна на всички гарнитури и гумички с центровка на ГНП'то (после ги посетих още няколко пъти но поне си признаваха грешките и накрая отстраниха всичко), сигурно и там цената ще е горе долу същата.
Поздрави и успех
щом пали трудно след известно изчакване има вероятност да дърпа въздух. Относно оборотите явно нещо не си докарал настройката на ГНП, опитай да я закараш на някой оторизиран сервиз, примерно потърсих с гугъла и ми изкочи http://www.bosch-cae.com, нека колегите от Пловдив който ги е посетил да си каже мнението, ако са по малкото зло отскочи при тях. Преди няколко месеца в София в Юве (Бош) ми взеха около 180 лв за смяна на всички гарнитури и гумички с центровка на ГНП'то (после ги посетих още няколко пъти но поне си признаваха грешките и накрая отстраниха всичко), сигурно и там цената ще е горе долу същата.
Поздрави и успех
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2