абс?!мнение?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 36
Мечтае да кара: su47 berkut
Детайли за колата: akulata

абс?!мнение?

Мнение от berkut » 21 Юли 2009, 23:58

сори,ако досаждам,ама просто имам нужда от малко мнения,из4етох някои неша по форума...но все пак..зна4и така> лампата се светваше след кат нацепя спира4ки,и абс из4езвашеслед тва,на 2 места ми 4истеха грешки с лаптоп и ми излезна преден десен дат4ик,след 4етене по форуми проверих съпротивлението по сензорите,и вси4ките са еднакви влизат в нормата по бмв мануел,помислих 4е са кабели,проверих ги от буксата на контролера..вси4ките пак излизат на съпротивление(само земята е откъсната и на двата..но тя според един приятел неиграе важна роля?!...),на една морга намерих друг контролер,смених го запалих...лампата пак свети..сега тръгвам да 4истя зъбите на главината,има ли по лесен на4ин да не се сваля,или кви други при4ини за тази шибана лампа да има.....?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 22 Юли 2009, 1:00

колега от няколко седмици имам подобен проблем. АБС просто си отиде и не знам защо? Не знам какво да те посъветвам . Просто ще ти следя темата . Дано някои от по-опитните помогне

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 22 Юли 2009, 18:53

Кажете на тия хора с лаптопите не само да трият грешките, но и да поработят върху тях.Има си действителни стойности за АБС-а, качете господина с лаптоп-а и да гледа в движение какви скорости отчита всеки един датчик - има такава възможност.

Потребител
Аватар

Re: .

Мнение от cougar316 » 23 Юли 2009, 20:54

BaHka написа:Кажете на тия хора с лаптопите не само да трият грешките, но и да поработят върху тях.Има си действителни стойности за АБС-а, качете господина с лаптоп-а и да гледа в движение какви скорости отчита всеки един датчик - има такава възможност.
Правилно само с чистене на грешка при ABS не става, трябва да се отстрани проблема който е дал, и не му е нужно да се чисти грешка ,ако си работи всичко при подаване на контакт системата се чекира, и лампата гасне, ако след потегляне светне, значе някои датчик не е в стоиности , може да се провери с осцилоскоп на място , или на актулани стоиност в движени както колегата казва

Назад към E36