Можем ли сами да си свържем аларма !?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- energie_crazy
- Потребител
-
Колеги въпросът ми е ...
Имам чистонови две аларми а колата ми няма никаква и се питам има ли някакъв вариан схеми ли знам ли сам да си свържа алармите на алармите има някви схеми но само с тях няма да мога да се справя ! Та някои да може да ми помогне !?
П.С. Ще снимам последователноста и целия процес на свързване ако ми помогнете да го започна и ще кача снимки за да помогнат и на друг човечец ! ! !
Благодаря !
Имам чистонови две аларми а колата ми няма никаква и се питам има ли някакъв вариан схеми ли знам ли сам да си свържа алармите на алармите има някви схеми но само с тях няма да мога да се справя ! Та някои да може да ми помогне !?
П.С. Ще снимам последователноста и целия процес на свързване ако ми помогнете да го започна и ще кача снимки за да помогнат и на друг човечец ! ! !
Благодаря !
Последна промяна energie_crazy на 14 Юли 2009, 16:16, променена общо 1 път
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
напиши имената на алармите в google и със сигурност ще има схемата иначе при алармаджия ама ще ти иска колкото алармата за монтаж
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- energie_crazy
- Потребител
-
Колега аз на алармите имам схема но на кабелите от бмв-нцето ми нямам схема кои за кво зада знам каде да свързвам тези от алармата !
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
на стария си комп имах кабелите на е36 кой за какво е мисля , че от тука дали не беше от вайните теми я бях теглил потърси да видиш
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- energie_crazy
- Потребител
-
spower написа:на стария си комп имах кабелите на е36 кой за какво е мисля , че от тука дали не беше от вайните теми я бях теглил потърси да видиш
Колега първата ми работа беше това да обърна форумът да вида има ли нещо по въпросът ми ! Старият гоогъл също беше преровен !
- metodi80
- старши ентусиаст
-
energie_crazy написа:spower написа:на стария си комп имах кабелите на е36 кой за какво е мисля , че от тука дали не беше от вайните теми я бях теглил потърси да видиш
Колега първата ми работа беше това да обърна форумът да вида има ли нещо по въпросът ми ! Старият гоогъл също беше преровен !
Ти добре си обърнал форума ... а сега земи обърни Zamunda и си свали от там програмата AUTODATA (3.18 ) .. Там има пълното ел.оборудване на колата .... и си готов ....
- energie_crazy
- Потребител
-
liloff написа:Аз мога да му дам ел.схемата. Въпроса е какво иска да постигне момчето. Във важните теми има как се връзва аларма да вдига стъклата и да ползва фабричното управление на заключването на колата.
От там нататък е супер елементарно използване на мигачи, маса и постояненен +.
Неискам да дига стъклата защото неса ел. !
Ще съм ти благодарен ако ми дадеш тази ел.схема !
- Mitack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 M43B18'97
- Мечтае да кара: ново BMW
колега, аз сам си монтирах алармата, като си изтеглих схемите от тук [url]http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=22017 . Ще видиш точно какъв ти е модела защото има доста разновидности по свързването. Моята кола имаше дистанционно на централното заключване само. Направих я та, че да се ползва това дистанционно. Успех ти желая.[/url]
Лошо...
Значи това че не искаш да вдига стъклата, не значи че не трябва да вържеш там заключването. 19ти пин на комфорт модула. Ако отвориш въпросната тема във "Полезните" - търси по keyword "ЦЗА", ще я намериш. Колата ти е 1995 и трябва да има Комфорт модул 99%.
А от там нататък как се управляват мигачите, честно не знам къде се връзва. Гледай по схемите къде имаш управление на мигачи и кабелите са вътре в купето.
Значи това че не искаш да вдига стъклата, не значи че не трябва да вържеш там заключването. 19ти пин на комфорт модула. Ако отвориш въпросната тема във "Полезните" - търси по keyword "ЦЗА", ще я намериш. Колата ти е 1995 и трябва да има Комфорт модул 99%.
А от там нататък как се управляват мигачите, честно не знам къде се връзва. Гледай по схемите къде имаш управление на мигачи и кабелите са вътре в купето.
- energie_crazy
- Потребител
-
:)
liloff написа:Лошо...
Аз ти писах лично колега !
Явно няма да мога да се оправя аз исках ако може по цветове някои да ми каже кои каде трябва да се свърже !?
Извинявай, изтървал съм го... ще погледна дали е там или е заминало вече...
По цветове няма как да ти ги кажа. 19ти пин въпросния е празен принципно и се слага пин в него. Свободните пинове в Дару, които продават са черни.
А иначе досега не съм намерил 2 коли, на които да им съвпадат пиновете? За мен единствения сигурен и логичен начин да не оцапаме гледката е да се ползват точните пинове на буксите.
По цветове няма как да ти ги кажа. 19ти пин въпросния е празен принципно и се слага пин в него. Свободните пинове в Дару, които продават са черни.
А иначе досега не съм намерил 2 коли, на които да им съвпадат пиновете? За мен единствения сигурен и логичен начин да не оцапаме гледката е да се ползват точните пинове на буксите.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3