Смяна ключ за прозорец
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- venalek
- Потребител
-
- Кара: E91, 325d Touring, 2008
Смяна ключ за прозорец
Здравейте колеги,
Отскоро съм собственик на е36, 320I от 1995. Вчера като свалях предния прозорец на шофьора усетих, че копчето нещо не е наред. Натиснах го още няколко пъти и съвсем пропадна. Добре, че е копчето за надолу, че иначе щях да се чудя как да вдигна прозореца.
Моля да ми дадете информация как точно се сменя това копче и имат ли разновидности копчетата?
Като за начало ми е необходима информация как и какво трябва да сваля, за да стигна до копчето и трябва ли да свалям лайсната на централната конзола? При мен тази лайсна е имитация на махагон и се притеснявам да не я счупя.
Ако ми дадете и идея, от къде мога да намеря копче ...
Благодаря предварително за помощта
Отскоро съм собственик на е36, 320I от 1995. Вчера като свалях предния прозорец на шофьора усетих, че копчето нещо не е наред. Натиснах го още няколко пъти и съвсем пропадна. Добре, че е копчето за надолу, че иначе щях да се чудя как да вдигна прозореца.
Моля да ми дадете информация как точно се сменя това копче и имат ли разновидности копчетата?
Като за начало ми е необходима информация как и какво трябва да сваля, за да стигна до копчето и трябва ли да свалям лайсната на централната конзола? При мен тази лайсна е имитация на махагон и се притеснявам да не я счупя.
Ако ми дадете и идея, от къде мога да намеря копче ...

Благодаря предварително за помощта

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , не трябва да пипаш нищо по конзолата , просто с една тънка отверка подпъхваш под ръбчето на бутона и той излиза на горе. Лично аз не съм виждал да има разновидности на бутоните за стъклата.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ам, ако е счупена конзолата/зъбчетата които държат самия бутон, ще пропада целия бутон, да но е само цъкалката на самото копче.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Колега по добре смени цялото копче има и друг вариант на сваляне махаш маншона на скоростния лост вдигаш го нагоре бъркаш вътре и вдигаш копчето нагоре 

- venalek
- Потребител
-
- Кара: E91, 325d Touring, 2008
Благодаря за помоща колеги! Тия дни съм много зает, но като се освободя ще пробвам да сменя копчето. 

5 мнения
• Страница 1 от 1