Няколко въпроса
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- krig
- Потребител
-
- Кара: е36 325 тдс 1996
Няколко въпроса
Здравейте колеги , моля който може да даде информация по следните въпроси да не се сдържа .
Интересува ме за климатроника от този вид на снимката , копчетата който съм посочил какви са им функциите , и климатроника и на топло и на студено ли харчи гориво , или използва и ток , и ако използва кога , като цяло какъв е принципа му на работа .
Другият ми въпрос е как да разбера номера на боята на колата ми .
Интересува ме за климатроника от този вид на снимката , копчетата който съм посочил какви са им функциите , и климатроника и на топло и на студено ли харчи гориво , или използва и ток , и ако използва кога , като цяло какъв е принципа му на работа .

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Няколко въпроса
krig написа:Здравейте колеги , моля който може да даде информация по следните въпроси да не се сдържа .
1. Първото копче (със звездичка ) е за да започне климатика да духа студено .
Копчето под него (със стрелки ,които описват кръг) е за да духа през всички духалки и да направи циркулация на въздуха в купето м/у двете зони (тъй като този климатик се води двузонов).
2. Цвета на боята трябва да е указана със малка правоъгълна табелка на предното ляво бомбе на амортисьора.
4 мнения
• Страница 1 от 1