Няколко въпроса

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: е36 325 тдс 1996

Няколко въпроса

Мнение от krig » 07 Юли 2009, 12:09

Здравейте колеги , моля който може да даде информация по следните въпроси да не се сдържа .

Интересува ме за климатроника от този вид на снимката , копчетата който съм посочил какви са им функциите , и климатроника и на топло и на студено ли харчи гориво , или използва и ток , и ако използва кога , като цяло какъв е принципа му на работа .

Изображение

Другият ми въпрос е как да разбера номера на боята на колата ми .

старши ентусиаст
Аватар

Re: Няколко въпроса

Мнение от metodi80 » 07 Юли 2009, 12:34

krig написа:Здравейте колеги , моля който може да даде информация по следните въпроси да не се сдържа .

Интересува ме за климатроника от този вид на снимката , копчетата който съм посочил какви са им функциите , и климатроника и на топло и на студено ли харчи гориво , или използва и ток , и ако използва кога , като цяло какъв е принципа му на работа .

Изображение

Другият ми въпрос е как да разбера номера на боята на колата ми .

1. Първото копче (със звездичка ) е за да започне климатика да духа студено .
Копчето под него (със стрелки ,които описват кръг) е за да духа през всички духалки и да направи циркулация на въздуха в купето м/у двете зони (тъй като този климатик се води двузонов).

2. Цвета на боята трябва да е указана със малка правоъгълна табелка на предното ляво бомбе на амортисьора.

Потребител
Аватар
Кара: е36 325 тдс 1996

Мнение от krig » 07 Юли 2009, 12:38

Благодаря много за информацията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 07 Юли 2009, 12:42

Ааа как са го преработили таблото, направо не издържах, от къде може да се вземе такъв дисплей :?:

Назад към E36