Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ка на 17-ки
Мечтае да кара: на шефа колата

Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.

Мнение от tontoni » 02 Юли 2009, 16:31

Здравете! Нов съм във форума и се извинявам предварително за правописа ми.Напоследък съм се загледал по Bmw e36 cupe .В мобилето има една обява която ми се струва добре.Виште и ако някои е гледал колата на живо моля кажете ми няколко думи накратко какво да оглеждам в една такава.Странното е ,че като званях по телефона човекът ми обесни ,че колата била само с 3 лети джанти и една резервна :|
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 02 Юли 2009, 16:42

ами няма нищо странно, просто едната е останала на някой бордюр..... така че ако решиш да я взимаш огледай хубаво цялото окачване

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 02 Юли 2009, 17:15

Пише се coupe. Не изглежда зле, ама за 3к читава 320-ка трудно, да не кажа невъзможно. Ходи я огледай, говори да я закараш в сервиз преди да я вземеш или вземи някой дето се занимава с коли с теб. За да е на тая цена си има причина, която не е кризата :)
Think. Believe. Dream. Dare...

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 02 Юли 2009, 17:16

Какви са тез 145 к.с. :roll:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Юли 2009, 17:30

Погледни пак снимките...
Това е 1992г. автоматик на безброй километра. Сменен багажник. Ауспуха изглежда доста преправян и на фона на това са боядисани броните и праговете. Не виждам никакъв грайфер на задните гуми и ако са успели да ги докарат до такова състояние, направо не знам какъв зор е видяла кутията. На бас, че никога не са сменяли маслото ;)
Което само по себе си не е проблем, стига да работи ОК машината...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 02 Юли 2009, 17:44

k1k0 написа:Какви са тез 145 к.с. :roll:

И на мен ми направи впечатление :dunno:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Юли 2009, 17:50

Ae пичове - вие за 5 коня и направихте егати проблема... ми писал е квото е мислел и толкоз.... четете поста на liloff и оставете "конете" намира...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 02 Юли 2009, 18:02

От тая кола бих взел само веждите на фаровете (щото си търся е такива само за фара ,без мигача.... :mhihi: ).
Колега не се хвърляй на тия "изгодни" оферти..... Кола за 3000 лв. ...... после ще налееш още толко докато стане наистина кола.....
Ако си решил да взимаш БМВ и по конкретно Е36 гледай да е над 5000лв. (тогава ще е читаво , въпреки че никога няма гаранция.... ). Това ще ти го потвърдят абсолютно всички колеги от форума, вярвай ми ..... а и за да не пускаш после тука тема след тема за проблеми с колата ......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 02 Юли 2009, 18:06

ако ти е наблизо нищо лошо няма да я погледнеш
това че е ефтина не винаги е гаранция че е гроб :idea:
аз съм взимал ефтини коли в много добро състояние ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 02 Юли 2009, 18:07

кво ви се струва странно... имам приятел който продава перфектна 325-ца седан за 3800... на регистрация сменени консумативи пребоядисана... пуканка от всякъде... кризата удари жестоко и всеки се опитва да закрепи положението

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 02 Юли 2009, 18:12

Взимай я за 2000лв и пускай на части :mhihi:
Няма да се учудя да лапне поне още 2000 лв. докато стане годна за каране. 3000+2000=5000...ефекта е същия ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 02 Юли 2009, 18:15

Ogi написа:кво ви се струва странно... имам приятел който продава перфектна 325-ца седан за 3800... на регистрация сменени консумативи пребоядисана... пуканка от всякъде... кризата удари жестоко и всеки се опитва да закрепи положението

наистина-нищо чудно
маи наистина доиде тази криза.
до преди месец имах левове и изведнъж секнаха и се чудя кво да правя
и не е само при мен а при 80% от хората около мен-всичко секна :help: :roll:
така че изгодните оферти вече не са нещо учудващо
в димитровград пазара за колите направо умря :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Re: Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.

Мнение от jbankov » 02 Юли 2009, 18:20

[quote="tontoni"]Здравете! Нов съм във форума и се извинявам предварително за правописа ми.Напоследък съм се загледал по Bmw e36 cupe .В мобилето има една обява която ми се струва добре.Виште и ако някои е гледал колата на живо моля кажете ми няколко думи накратко какво да оглеждам в една такава.Странното е ,че като званях по телефона човекът ми обесни ,че колата била само с 3 лети джанти и една резервна :|
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details[/quoПривет,колега!

Пожелавам ти скоро и ти да си возиш дупарата в някоя бима.Относно обявата,върви и я виж с някой който разбира.Че ще вкараш още пари по нея,ще вкараш,но важното е колко ще бъдат те.А всичко може да се оправи постепено и да стане "пуканка" както каза един колега по горе.Най важното е като я видиш да кажеш "това е мойта кола".Ако не си го кажеш това -просто отмини и продължи да търсиш.сложи и един голям - ,че е без клима,което си е кофти.Това е моята гледна точка по въпроса.Успех!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е36 330d

Re: Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.

Мнение от vanko_5 » 02 Юли 2009, 18:44

jbankov написа:
tontoni написа:Здравете! Нов съм във форума и се извинявам предварително за правописа ми.Напоследък съм се загледал по Bmw e36 cupe .В мобилето има една обява която ми се струва добре.Виште и ако някои е гледал колата на живо моля кажете ми няколко думи накратко какво да оглеждам в една такава.Странното е ,че като званях по телефона човекът ми обесни ,че колата била само с 3 лети джанти и една резервна :|
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details[/quoПривет,колега!

Пожелавам ти скоро и ти да си возиш дупарата в някоя бима.Относно обявата,върви и я виж с някой който разбира.Че ще вкараш още пари по нея,ще вкараш,но важното е колко ще бъдат те.А всичко може да се оправи постепено и да стане "пуканка" както каза един колега по горе.Най важното е като я видиш да кажеш "това е мойта кола".Ако не си го кажеш това -просто отмини и продължи да търсиш.сложи и един голям - ,че е без клима,което си е кофти.Това е моята гледна точка по въпроса.Успех!
погледни предния капак и преденм ляв калник цвета им замисли се защо няма снимка от другата страна ако ти е наблизо отиди да я погледнеш мой савет за цената е добре ама састоянието какво ще е ...нз аз имам е36 318 м40 много добро за продан ако искащ на лично снимки може да пратя с повече инфо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '01 E46 318Ci

Мнение от joreto_88 » 02 Юли 2009, 20:41

Колега преди около година аз си взех същото - Е36 320i Coupe, автоматик без клима. Както спомена един колега по-горе аз си казах това е моята кола. Взех я за 4700лв. Всички около мене ми викаха недей, това е BMW - много харчи, скъпа поддръжка... Отначало и аз се съмнявах в цената, но отидох погледнах я, нито тропа, нито хлопа, мотора мърка - '93-та година на 245000км (което за мене не е фактор, за разлика от 90% от хората). От тогава до сега единственото по-сериозно нещо което съм сменил по нея е ламбда сондата, другото са масло двигател, масло автомат и всички филтри без този на купето дето е под чистачките. В момента заради нашите красиви пътища, дето плащаме пътни данъци 4-те джанти са ми на 8-ци и съм за смяна на шарнири, биалетки, и накрайници на рейката. Също така и накладки и имам съмнения за термостата. Което според мен е нищо особенно. Все пак е кола на 15 години, нормално е да почва да се обажда от тук от там. Преди време я бях пуснал на 4500лв с идеята да я дам някъде около 4000-4200 - никой не се обади. Според мен основната причина не беше кризата, а автоматичната скоростна кутия и липсата на климатик. Съвет от мен, ако искаш да усетиш целия капацитет на мотора и да се връткаш и да си правиш кефа - вземи си с ръчни скорости, автомата доста я спъва. Ако си някой спокоен (което ме съмнява щом си избрал BMW и задно задвижване) взимай и автомат. Аз тогава не помислих че трудно ще я продам заради автомата и липсата на климатик. Сега обмислям вариант за ръчни скорости. Еми това е от мен, надявам се да съм бил полезен. Успех с покупката.
E36 318i sedan '95
Е36 320iA coupe '93

Изображение
Изображение

Следваща

Назад към E36