Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.
Здравете! Нов съм във форума и се извинявам предварително за правописа ми.Напоследък съм се загледал по Bmw e36 cupe .В мобилето има една обява която ми се струва добре.Виште и ако някои е гледал колата на живо моля кажете ми няколко думи накратко какво да оглеждам в една такава.Странното е ,че като званях по телефона човекът ми обесни ,че колата била само с 3 лети джанти и една резервна
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Пише се coupe. Не изглежда зле, ама за 3к читава 320-ка трудно, да не кажа невъзможно. Ходи я огледай, говори да я закараш в сервиз преди да я вземеш или вземи някой дето се занимава с коли с теб. За да е на тая цена си има причина, която не е кризата 

Think. Believe. Dream. Dare...
Погледни пак снимките...
Това е 1992г. автоматик на безброй километра. Сменен багажник. Ауспуха изглежда доста преправян и на фона на това са боядисани броните и праговете. Не виждам никакъв грайфер на задните гуми и ако са успели да ги докарат до такова състояние, направо не знам какъв зор е видяла кутията. На бас, че никога не са сменяли маслото
Което само по себе си не е проблем, стига да работи ОК машината...
Това е 1992г. автоматик на безброй километра. Сменен багажник. Ауспуха изглежда доста преправян и на фона на това са боядисани броните и праговете. Не виждам никакъв грайфер на задните гуми и ако са успели да ги докарат до такова състояние, направо не знам какъв зор е видяла кутията. На бас, че никога не са сменяли маслото

Което само по себе си не е проблем, стига да работи ОК машината...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
k1k0 написа:Какви са тез 145 к.с.
И на мен ми направи впечатление

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ae пичове - вие за 5 коня и направихте егати проблема... ми писал е квото е мислел и толкоз.... четете поста на liloff и оставете "конете" намира...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
От тая кола бих взел само веждите на фаровете (щото си търся е такива само за фара ,без мигача....
).
Колега не се хвърляй на тия "изгодни" оферти..... Кола за 3000 лв. ...... после ще налееш още толко докато стане наистина кола.....
Ако си решил да взимаш БМВ и по конкретно Е36 гледай да е над 5000лв. (тогава ще е читаво , въпреки че никога няма гаранция.... ). Това ще ти го потвърдят абсолютно всички колеги от форума, вярвай ми ..... а и за да не пускаш после тука тема след тема за проблеми с колата ......

Колега не се хвърляй на тия "изгодни" оферти..... Кола за 3000 лв. ...... после ще налееш още толко докато стане наистина кола.....
Ако си решил да взимаш БМВ и по конкретно Е36 гледай да е над 5000лв. (тогава ще е читаво , въпреки че никога няма гаранция.... ). Това ще ти го потвърдят абсолютно всички колеги от форума, вярвай ми ..... а и за да не пускаш после тука тема след тема за проблеми с колата ......
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
ако ти е наблизо нищо лошо няма да я погледнеш
това че е ефтина не винаги е гаранция че е гроб
аз съм взимал ефтини коли в много добро състояние
това че е ефтина не винаги е гаранция че е гроб

аз съм взимал ефтини коли в много добро състояние

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
кво ви се струва странно... имам приятел който продава перфектна 325-ца седан за 3800... на регистрация сменени консумативи пребоядисана... пуканка от всякъде... кризата удари жестоко и всеки се опитва да закрепи положението
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Взимай я за 2000лв и пускай на части
Няма да се учудя да лапне поне още 2000 лв. докато стане годна за каране. 3000+2000=5000...ефекта е същия

Няма да се учудя да лапне поне още 2000 лв. докато стане годна за каране. 3000+2000=5000...ефекта е същия

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Ogi написа:кво ви се струва странно... имам приятел който продава перфектна 325-ца седан за 3800... на регистрация сменени консумативи пребоядисана... пуканка от всякъде... кризата удари жестоко и всеки се опитва да закрепи положението
наистина-нищо чудно
маи наистина доиде тази криза.
до преди месец имах левове и изведнъж секнаха и се чудя кво да правя
и не е само при мен а при 80% от хората около мен-всичко секна

така че изгодните оферти вече не са нещо учудващо
в димитровград пазара за колите направо умря

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.
[quote="tontoni"]Здравете! Нов съм във форума и се извинявам предварително за правописа ми.Напоследък съм се загледал по Bmw e36 cupe .В мобилето има една обява която ми се струва добре.Виште и ако някои е гледал колата на живо моля кажете ми няколко думи накратко какво да оглеждам в една такава.Странното е ,че като званях по телефона човекът ми обесни ,че колата била само с 3 лети джанти и една резервна
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details[/quoПривет,колега!
Пожелавам ти скоро и ти да си возиш дупарата в някоя бима.Относно обявата,върви и я виж с някой който разбира.Че ще вкараш още пари по нея,ще вкараш,но важното е колко ще бъдат те.А всичко може да се оправи постепено и да стане "пуканка" както каза един колега по горе.Най важното е като я видиш да кажеш "това е мойта кола".Ако не си го кажеш това -просто отмини и продължи да търсиш.сложи и един голям - ,че е без клима,което си е кофти.Това е моята гледна точка по въпроса.Успех!

Пожелавам ти скоро и ти да си возиш дупарата в някоя бима.Относно обявата,върви и я виж с някой който разбира.Че ще вкараш още пари по нея,ще вкараш,но важното е колко ще бъдат те.А всичко може да се оправи постепено и да стане "пуканка" както каза един колега по горе.Най важното е като я видиш да кажеш "това е мойта кола".Ако не си го кажеш това -просто отмини и продължи да търсиш.сложи и един голям - ,че е без клима,което си е кофти.Това е моята гледна точка по въпроса.Успех!

Re: Обява за BMW E36 320 cupe в мобилето за 3000 лв.
погледни предния капак и преденм ляв калник цвета им замисли се защо няма снимка от другата страна ако ти е наблизо отиди да я погледнеш мой савет за цената е добре ама састоянието какво ще е ...нз аз имам е36 318 м40 много добро за продан ако искащ на лично снимки може да пратя с повече инфоjbankov написа:tontoni написа:Здравете! Нов съм във форума и се извинявам предварително за правописа ми.Напоследък съм се загледал по Bmw e36 cupe .В мобилето има една обява която ми се струва добре.Виште и ако някои е гледал колата на живо моля кажете ми няколко думи накратко какво да оглеждам в една такава.Странното е ,че като званях по телефона човекът ми обесни ,че колата била само с 3 лети джанти и една резервна![]()
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Колега преди около година аз си взех същото - Е36 320i Coupe, автоматик без клима. Както спомена един колега по-горе аз си казах това е моята кола. Взех я за 4700лв. Всички около мене ми викаха недей, това е BMW - много харчи, скъпа поддръжка... Отначало и аз се съмнявах в цената, но отидох погледнах я, нито тропа, нито хлопа, мотора мърка - '93-та година на 245000км (което за мене не е фактор, за разлика от 90% от хората). От тогава до сега единственото по-сериозно нещо което съм сменил по нея е ламбда сондата, другото са масло двигател, масло автомат и всички филтри без този на купето дето е под чистачките. В момента заради нашите красиви пътища, дето плащаме пътни данъци 4-те джанти са ми на 8-ци и съм за смяна на шарнири, биалетки, и накрайници на рейката. Също така и накладки и имам съмнения за термостата. Което според мен е нищо особенно. Все пак е кола на 15 години, нормално е да почва да се обажда от тук от там. Преди време я бях пуснал на 4500лв с идеята да я дам някъде около 4000-4200 - никой не се обади. Според мен основната причина не беше кризата, а автоматичната скоростна кутия и липсата на климатик. Съвет от мен, ако искаш да усетиш целия капацитет на мотора и да се връткаш и да си правиш кефа - вземи си с ръчни скорости, автомата доста я спъва. Ако си някой спокоен (което ме съмнява щом си избрал BMW и задно задвижване) взимай и автомат. Аз тогава не помислих че трудно ще я продам заради автомата и липсата на климатик. Сега обмислям вариант за ръчни скорости. Еми това е от мен, надявам се да съм бил полезен. Успех с покупката.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2