Сваляне и рагулиране люк(шибедах)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Сваляне и рагулиране люк(шибедах)
Колеги някой да има информация как се сваля люка? И след това как се регулира спрямо тавана.Моят в предния край е малко по надолу .Гледам че и на другиBMWта се случва това след време.А за свалянето се интересувам защото,искам да му направя една профилактика и почстване на механизма.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
саваляш тавана (по познатия начин опиван в други теми преди това)
и селд това ти лъсва целия механизам на шибидаха отдоло и с еврейсак звездичка едно по едно отвиваш всички болтчета откачаш маркучите отвеждащи водата (!!! задължително си купи 4 скоби от тези обикновенните за стягане на маркуч с винт дето са) и сваляш това е вече вътре правиш каквото ти душа иска
нямам по качествени снимки но се вижда добре мисля
и селд това ти лъсва целия механизам на шибидаха отдоло и с еврейсак звездичка едно по едно отвиваш всички болтчета откачаш маркучите отвеждащи водата (!!! задължително си купи 4 скоби от тези обикновенните за стягане на маркуч с винт дето са) и сваляш това е вече вътре правиш каквото ти душа иска

нямам по качествени снимки но се вижда добре мисля
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
Колега ти си го свалял и си оглеждал механизма няма ли някаква възможност да се регулира нивото на люка без да се сваля тавана.Честно казано не ми се сваля тавана ,сигурно няма да е много лесно и без някакви последсвия от това.Колата ми е все пак вече стара.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
неделчо янев написа:Колега ти си го свалял и си оглеждал механизма няма ли някаква възможност да се регулира нивото на люка без да се сваля тавана.Честно казано не ми се сваля тавана ,сигурно няма да е много лесно и без някакви последсвия от това.Колата ми е все пак вече стара.
занчи колега за лично не съм оглеждал за такива неща но по спомен ми се върти че без да се разкачи нищо не можеш да направиш а за свалянето не знам какво да ти кажа мисля че няма да ти е проблем аз за един час свалих стария таван даве и толкова нямаше но да кажем час и за още два часа сложиш новия с напасване със закачане на всичко и доизкосуряване на всеки един тедайл така както трябва да бъде

ако се хванеш и си пипкав ще се справиш няма грижи не е трудно
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
има колега точно след като се махне само тази кора която колега не е махнал на снимката. след като се махне кората и няма смисъл да ти обеснявам ще го схванеш веднаганеделчо янев написа:Колега ти си го свалял и си оглеждал механизма няма ли някаква възможност да се регулира нивото на люка без да се сваля тавана.Честно казано не ми се сваля тавана ,сигурно няма да е много лесно и без някакви последсвия от това.Колата ми е все пак вече стара.

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
Аха, някой ден когато съм в настроение може да се позанимавам с люка.Благодаря за инфото,това до някъде ме упъти.Все си мисля че,германеца не може да не направил регулировката на люка през малкото капаче на тавана трябва да го разгледам ако нещо се справя от там ще пиша. 

6 мнения
• Страница 1 от 1