вратата ми скърца
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
вратата ми скърца
от извесно време ми скърца пасажерската врата само при отваряне при затваряне си е добре днеска се опитах да смажа пантите но няма никав резултат... 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Скърцането при мен идваше не от пантите , а от тая джаджа дето влиза и излиза от вратата при отваряне и затваряне , напръсках я със силиконов спрей за скърцащи панти и заспа (не вярвах но това помогна а преди това я мацах със разни масла , греси и не помогна , с прейчето оправи работата ....).
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
metodi80 написа:Скърцането при мен идваше не от пантите , а от тая джаджа дето влиза и излиза от вратата при отваряне и затваряне , напръсках я със силиконов спрей за скърцащи панти и заспа (не вярвах но това помогна а преди това я мацах със разни масла , греси и не помогна , с прейчето оправи работата ....).
какъв е тоя спрей, такъв от тези за ръждясали гаики ли или нещо по специално? То и при мен маи скърца от същото място

- metodi80
- старши ентусиаст
-
mg87 написа:metodi80 написа:Скърцането при мен идваше не от пантите , а от тая джаджа дето влиза и излиза от вратата при отваряне и затваряне , напръсках я със силиконов спрей за скърцащи панти и заспа (не вярвах но това помогна а преди това я мацах със разни масла , греси и не помогна , с прейчето оправи работата ....).
какъв е тоя спрей, такъв от тези за ръждясали гаики ли или нещо по специално? То и при мен маи скърца от същото място
Ами не , не тоя проникващия спрей за ръждясали гайки ...... Значи отиваш в някой магазин за автоаксесоари "Автомания" да речем и питаш за силиконов спрей за скърцащи панти... и там ще ти предложат нещо .... Изхвърлил съм флакончето иначе щях да го покажа ... то даже на него си пише , че е на силиконова основа и си има снимки и е показано , че е точно за такива цели ....
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Здравейте колеги,ще използвам темата за един мой малък проблем.От няколко дни чувам някво скърцане отпред вдясно.Възможно ли е да е от пружината или незнам и аз?Забелязах,че когато е по хладно не скърца.Някакви предположения?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Може и шарнир-на един приятел така му скърцаше и познай-гумата в калника.А относно темата-Сонакс ще помогнеdarko1 написа:Здравейте колеги,ще използвам темата за един мой малък проблем.От няколко дни чувам някво скърцане отпред вдясно.Възможно ли е да е от пружината или незнам и аз?Забелязах,че когато е по хладно не скърца.Някакви предположения?
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Имах проблем със скърцаща шофьорска врата, спрейчетата оправяха проблема за една седмица и пак и то само при отварянето се чуваше, накрая се оказа, че на самата планка има дупка за регулиране точно където е захваната за купето, махнах втулката и там имаше една шайбичка на отвора който не се използва и от там е идвала цялата работа, след като я махнах не се чува нищо, поне при мен беше така...
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
От последният пост е минал повече от месец и се извинявам че повдигам въпрос,но на някой да му се е случвало шофьорската врата да му се отваря тежко,в сравнение с другите врати?
Преди скърцаше но с грес се оправи,въпросът е че се движи тежко.Другите врати да же и леко да поскърцват се движат леко,а при шофьорската,все едно нещо е пропаднало или изтъркано в метала.
Някой да е оправял подобен пробем?
Преди скърцаше но с грес се оправи,въпросът е че се движи тежко.Другите врати да же и леко да поскърцват се движат леко,а при шофьорската,все едно нещо е пропаднало или изтъркано в метала.
Някой да е оправял подобен пробем?
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
11 мнения
• Страница 1 от 1