ПРОБЛЕМ ШИБЕДАХ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
ПРОБЛЕМ ШИБЕДАХ
Приятели случи се следното : зимата моита мацка отвори шибедаха (да я питаш от къв заор и беше) след това не можа да се затвори. Затворих го ръчно с манивелката към комплекта. Сега копчето свети, но нито отваря или нито зарваря шибедаха (не се чува да жужи мотор4ето). Според вас каде е проблема? - Моторчето или копчето?
Благодаря ви!
Благодаря ви!
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
Re: ПРОБЛЕМ ШИБЕДАХ
Mitaka85 написа:Приятели случи се следното : зимата моита мацка отвори шибедаха (да я питаш от къв заор и беше) след това не можа да се затвори. Затворих го ръчно с манивелката към комплекта. Сега копчето свети, но нито отваря или нито зарваря шибедаха (не се чува да жужи мотор4ето). Според вас каде е проблема? - Моторчето или копчето?
Благодаря ви!
каква е и къде се намира тази манивелка??

- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
Re: ПРОБЛЕМ ШИБЕДАХ
и аз питам същото за манивелката, а моя работи когато си иска, от какво може да е?martin318 написа:Mitaka85 написа:Приятели случи се следното : зимата моита мацка отвори шибедаха (да я питаш от къв заор и беше) след това не можа да се затвори. Затворих го ръчно с манивелката към комплекта. Сега копчето свети, но нито отваря или нито зарваря шибедаха (не се чува да жужи мотор4ето). Според вас каде е проблема? - Моторчето или копчето?
Благодаря ви!
каква е и къде се намира тази манивелка??
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
Манивелката дето е с комплекта поне на компакта ми е при резервната гума то е като шестограм и е извито. И се забива в моторчето и си го навиваш.
И НА МЕН РАБОТИ КОГАТО МУ Е КЕФ
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
jorryy написа:Манивелката дето е с комплекта поне на компакта ми е при резервната гума то е като шестограм и е извито. И се забива в моторчето и си го навиваш.
да, точно като шестограм е
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
къде се намира това моторче колегаjorryy написа:Манивелката дето е с комплекта поне на компакта ми е при резервната гума то е като шестограм и е извито. И се забива в моторчето и си го навиваш.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
Rudisan написа:къде се намира това моторче колегаjorryy написа:Манивелката дето е с комплекта поне на компакта ми е при резервната гума то е като шестограм и е извито. И се забива в моторчето и си го навиваш.
под капака на тавана , където е плафона
8 мнения
• Страница 1 от 1