проблем по таблото

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем по таблото

Мнение от 316 » 29 Юни 2009, 19:05

Здравейте колеги,поразрових се но май като моя проблем няма или не съм видял ,ако има подобна тема и не съм я видял се извинявам.От няколко дни стрелката за темпаратура не помръдва стои закована най в ляво от другата страна "кръгчето" :mhihi: със стрелката на горивото също,работят само обортомер и километраж -идея някой има ли от какво е.Само да вметна ходих при един "майстор" питах го да не би да е от някой предпазител отговорът му беше щом ти работи километража не е от предпазител-помагайте

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 29 Юни 2009, 19:11

свали таблото извади бксите и ги вкарай на ново и виж дали ще се оправи може да е лох контакт ако не вече нека някой дето е по в час да ти каже на кой пин ти отиват тези сигнали които ти липсват и замери има ли сигнал до там
PNR@abv.bg
София
0888779546

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 29 Юни 2009, 22:33

Пробвай с теста на таблото дали ще се размърда. Т.е. на положение 0 натискаш копчето за нулиране на дневния километраж, след което даваш на положение 1 или на контакт не помня. После няколко данни ще се сменят на километража и накрая всички стрелки ще отидат до края.

Потребител
Аватар

Мнение от 316 » 01 Юли 2009, 19:30

кофти история,пробвах и двата вариянта-ефект никакъв,ако някой друг се сети от какво може да е нека пише ,знам че така малко е игра на тото но..

Назад към E36