Молба за съвет и помощ е36 фарове и тнт..

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

Молба за съвет и помощ е36 фарове и тнт..

Мнение от BrAmKo » 29 Юни 2009, 13:23

Здравейте,
имам следните проблеми:
счупен ми е едния фар и липсват двата мигача отпред и искам да сложа два чисто нови с ангелските очи, ама от тези дето си светят жълто не неон. Моля за съвет за най-подходящите от опит които знаете. Другия ми проблем са предната решетка и бронята, решетката е за смяна а бронята с въздухоотводите за поправка. И последно, но не по важност имам нужда някой да ми оправи ел стъклата имам още един механизъм, но така и немога сам да подкарам предните две стъкла.

МОЛЯ за следното: да ме опътите при някой добър ел.техник за стъклата и нещо по жиците + нйякой да поправи предната броня и да ми препоръчате фарове с мигачи.

Предварително ви БЛАГОдаря

Потребител
Аватар

:)

Мнение от energie_crazy » 29 Юни 2009, 14:26

Здравей колега !

Начи ако бронята трябва да се лепи в дружба има едно местенце от което съм адски доволен понеже и аз една доста сериозна пукнатина и момчетата я залепиха идялно !

Ако искаш пиши ми и ще ти обясна по подробно каде да доидеш !?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от thedog » 02 Юли 2009, 19:39

Генчо се казва момчето в Лозенец се намира ул. Орел №6 за ел.стъклата и ангелските очи нямам му телефона, но той си бачка постояннно ако ли го няма може да е мръднал за малко но има телефон там ще се намерите

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

10x man

Мнение от BrAmKo » 03 Юли 2009, 10:27

thedog написа:Генчо се казва момчето в Лозенец се намира ул. Орел №6 за ел.стъклата и ангелските очи нямам му телефона, но той си бачка постояннно ако ли го няма може да е мръднал за малко но има телефон там ще се намерите

Много БЛАГОдаря

Назад към E36