Молба за съвет и помощ е36 фарове и тнт..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Молба за съвет и помощ е36 фарове и тнт..
Здравейте,
имам следните проблеми:
счупен ми е едния фар и липсват двата мигача отпред и искам да сложа два чисто нови с ангелските очи, ама от тези дето си светят жълто не неон. Моля за съвет за най-подходящите от опит които знаете. Другия ми проблем са предната решетка и бронята, решетката е за смяна а бронята с въздухоотводите за поправка. И последно, но не по важност имам нужда някой да ми оправи ел стъклата имам още един механизъм, но така и немога сам да подкарам предните две стъкла.
МОЛЯ за следното: да ме опътите при някой добър ел.техник за стъклата и нещо по жиците + нйякой да поправи предната броня и да ми препоръчате фарове с мигачи.
Предварително ви БЛАГОдаря
имам следните проблеми:
счупен ми е едния фар и липсват двата мигача отпред и искам да сложа два чисто нови с ангелските очи, ама от тези дето си светят жълто не неон. Моля за съвет за най-подходящите от опит които знаете. Другия ми проблем са предната решетка и бронята, решетката е за смяна а бронята с въздухоотводите за поправка. И последно, но не по важност имам нужда някой да ми оправи ел стъклата имам още един механизъм, но така и немога сам да подкарам предните две стъкла.
МОЛЯ за следното: да ме опътите при някой добър ел.техник за стъклата и нещо по жиците + нйякой да поправи предната броня и да ми препоръчате фарове с мигачи.
Предварително ви БЛАГОдаря
- energie_crazy
- Потребител
-
:)
Здравей колега !
Начи ако бронята трябва да се лепи в дружба има едно местенце от което съм адски доволен понеже и аз една доста сериозна пукнатина и момчетата я залепиха идялно !
Ако искаш пиши ми и ще ти обясна по подробно каде да доидеш !?
Начи ако бронята трябва да се лепи в дружба има едно местенце от което съм адски доволен понеже и аз една доста сериозна пукнатина и момчетата я залепиха идялно !
Ако искаш пиши ми и ще ти обясна по подробно каде да доидеш !?
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
10x man
thedog написа:Генчо се казва момчето в Лозенец се намира ул. Орел №6 за ел.стъклата и ангелските очи нямам му телефона, но той си бачка постояннно ако ли го няма може да е мръднал за малко но има телефон там ще се намерите
Много БЛАГОдаря
4 мнения
• Страница 1 от 1