Въпрос за 325 бензин. Трябва ми и снимка на .....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Въпрос за 325 бензин. Трябва ми и снимка на .....
Колеги имам проблем с един от бананите които успокоява маслената верига разглобих двигателя и нямаше банан там. закупих друг банан специално за да сложа понеже знам че би трябвало да има. тръгнахме да го слагаме и няма къде има ли възможност този мотор да няма банан там той се пада последниа за веригата на маслената помпа.
Колеги ако може някои да постне една снимка само на блок примерно от 320 или от 325 без значение. С лице за да видя как седят бананите ?
Колеги ако може някои да постне една снимка само на блок примерно от 320 или от 325 без значение. С лице за да видя как седят бананите ?
Последна промяна BmwE46 на 22 Юни 2009, 20:03, променена общо 1 път

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Въпрос за 325 бензин
BmwE46 написа:Колеги имам проблем с един от бананите които успокоява маслената верига разглобих двигателя и нямаше банан там. закупих друг банан специално за да сложа понеже знам че би трябвало да има. тръгнахме да го слагаме и няма къде има ли възможност този мотор да няма банан там той се пада последниа за веригата на маслената помпа.
Дай си последните седем цифри от ВИН-а на колата , за да се направи проверка в RealOEM-a (ако желаеш , разбира се .....).
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за 325 бензин
metodi80 написа:BmwE46 написа:Колеги имам проблем с един от бананите които успокоява маслената верига разглобих двигателя и нямаше банан там. закупих друг банан специално за да сложа понеже знам че би трябвало да има. тръгнахме да го слагаме и няма къде има ли възможност този мотор да няма банан там той се пада последниа за веригата на маслената помпа.
Дай си последните седем цифри от ВИН-а на колата , за да се направи проверка в RealOEM-a (ако желаеш , разбира се .....).
Работата е там че от Е36 взех мотора свален и го слагам в Е30 ...

- BmwE46
- младши ентусиаст
-

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
6 мнения
• Страница 1 от 1