компютър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
компютър
Ходих на майстор да ми изчисти инспекцион надписа, но не можа да ми влезне в компютъра постояно му изписва че не е намерен, от какво може да е?колата е Е36 318ис М44
От "майстора" е. Иди при друг.
Според мен причината да не отговарят модулите е или в това че е ползвал неподходящ четец, или в това, че е ползвал usb конвертор, а някои е36-ци (особено тези с бош електроника) са малко по-капризни в това отношение.
Ако ти е само за инспекшъна - има и по-лесен начин да го занулиш. Дават се накъсно пин 7 и пин 19 от кръглата букса за определено време и се зануляват, но има достатъчно теми така че виж някъде подробни инструкции за това зануляване.
Според мен причината да не отговарят модулите е или в това че е ползвал неподходящ четец, или в това, че е ползвал usb конвертор, а някои е36-ци (особено тези с бош електроника) са малко по-капризни в това отношение.
Ако ти е само за инспекшъна - има и по-лесен начин да го занулиш. Дават се накъсно пин 7 и пин 19 от кръглата букса за определено време и се зануляват, но има достатъчно теми така че виж някъде подробни инструкции за това зануляване.
Последна промяна PeReZ на 02 Юни 2009, 23:16, променена общо 1 път
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: компютър
boris_m80 написа:Ходих на майстор да ми изчисти инспекцион надписа, но не можа да ми влезне в компютъра постояно му изписва че не е намерен, от какво може да е?колата е Е36 318ис М44
има тема и ако не се лъжа снимков матерял--- потърси http://bmwpower-bg.net/forums/search.php

Има и някъв сайт с подробни инструкции за зануляването: ЦЪК
boris_m80, иди при човек, който има четец специално за БМВ. Точно тези универсални четци визирах като написах, че причината може да е в неподходящ четец.
boris_m80, иди при човек, който има четец специално за БМВ. Точно тези универсални четци визирах като написах, че причината може да е в неподходящ четец.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
PeReZ написа:Има и някъв сайт с подробни инструкции за зануляването: ЦЪК
Това мнение изчерпва тази тема, която е дискутирана доста пъти

Другия път по усърдно с търсачката.

6 мнения
• Страница 1 от 1