въпрос за М42 спешно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос за М42 спешно
Не съм влизал във форума от месец по незвисещи от мене причини , а и от един месец съм без кола - продадох я. На въпроса : Харесал съм едно купе 318 ис , цената му е добра , колата не изглежда на много километри .. обаче на студено му трака веригата така: палиш колата -добре, след малко започва да се дочува леко гъргорене което нараства в следващите 5-6 минути , накрая преди да спре направо притропва . На 10 минута двигатела мърка перфектно работи. Моля лудиа ГСМ и някой друг ако е срещал тоа ефект да даде предложения. Аз лично се надявам да се оправи с промивка и със смяната на маслото . Колата е нов внос и се предполага че не е карана от доста време , не личи да е разглобван двигатела отпред. Не бъдете много песимистични ( ама кажете де ) , че съм я взел с една ръка колата

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
С верига е
Няма опраия това с масло и глупости-моита бе6е същата!
Сменяш обтегачи и "банана"-около 300лв с труд(може и по-ниски цени да има) и пееш.Не е сериозен пробелм-земаи !

Няма опраия това с масло и глупости-моита бе6е същата!
Сменяш обтегачи и "банана"-около 300лв с труд(може и по-ниски цени да има) и пееш.Не е сериозен пробелм-земаи !
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Това е положението, стига тракането наистина да е от веригата... Не каза дали притраква на празен ход или при някакви обороти? И да се похвалиш...
Never mistake motion for action...
Мда - на празен ход е , но и на по-високи си остава де.. няма от какво друго да е - гадното трополене. Ще се похваля , даже мисля до софиата да намина че стария стикер замина заедно с колата.. Дано тоя дето я купи не направи някои цигански тунинг че ако го вида заедно със стикера и реотаноте на стъколото му отиват
П.С. КН 4994 АК вече е в Белово

П.С. КН 4994 АК вече е в Белово

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW