Тя темата не е за тук, ама...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Тя темата не е за тук, ама...
дайте да го направим тоя форум платен вече, та като резнат някой дето си е платил - поне да има смисъл и да го боли много. Щото то това вече на нищо неприлича. Някой хора май живеят единствено, за да се правят на ударени с мокър парцал. Разбирам, че трябва да сме толерантни, и че и ние сме били така някога - ама чак пък толкова.
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Незнам, дали е правилно - просто го написах доста импулсивно. Вярно е, че мога да не обръщам внимание, щото както казва alx - от това нищо не ми зависи. Ама по принцип като влезна във форума и гледам да прочета новите мнения, и когато се окажат 10-15-20 поредни простотий и ме хваща много яд, защото просто съм си загубил времето във безмислено цъкане с мишката и четене. Някой ще каже - ми недей да влизаш тогава и да четеш глупости - да ама аз искам да влизам. Както и много добре знам, че неможе да се превъзпитат толкова много и различни хора. Незнам - може би има някакъв изход от такива ситуации. Доста ценни хора си отидоха заради такива неща, а нетрябваше. И как по дяволите точно за 3 дена се регнаха 100 и кусур човека, като преди това 2 месеца не беше така. Нещо странно става ми се струва
.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
"Аре стига простотии бе тате"
(из филма "Опасен чар")
Има си админ, модератори. Ако не успяват да четат всичко, като видите някой такъв -> ЛС и мнението изчезва. Лично аз съм писал такова и модератора си влезе в ролята почти моментално.
Мисля че се сещам заради кого е написана темата, така че Митак пиши едно ЛС на модератора да го трие. С тебе съм.
(из филма "Опасен чар")
Има си админ, модератори. Ако не успяват да четат всичко, като видите някой такъв -> ЛС и мнението изчезва. Лично аз съм писал такова и модератора си влезе в ролята почти моментално.
Мисля че се сещам заради кого е написана темата, така че Митак пиши едно ЛС на модератора да го трие. С тебе съм.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ми - не. Не е конкретно за даден човек, просто така сега преляха нещата. В един форум видях следното - на всяка тема най-накрая имаше една форма за репорт към модератора - точно за такива неща. Вместо ЛС. Така поне става автоматично и към модератора и от коя тема и от кой, т.е. без много-много да се пише. Ама като на донос ми прилича и нещо май не ми хареса. Дано и друг начин да има.
ПП. Ако някой от модераторите реши, че има нещо смислено в тая тема, може да я премести другаде, или пък да я изтрие - де да знам.
ПП. Ако някой от модераторите реши, че има нещо смислено в тая тема, може да я премести другаде, или пък да я изтрие - де да знам.
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Мите, ако знаеш от кога ми се иска и на мен да е платен , а не да чета кретении, НО все пак е клубен и ръководството на клуба мисли за уместно , че така по- се популяризира ЕНТУСИАЗМА, като остане НЕ платен. А аз с 5 крайника викам , хайде да си плащaме, хем клуба, хем ние потребителите ще сме доволни.
"Лични мнения" - цит - alx
"Лични мнения" - цит - alx

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Тя темата че не за тук не е, но модератора да си прецени.
Принципно Митко е прав, но според мен не можем да направим целия форум платен, трябва да има и публична част. Обаче дъ бест оф трябва да е платен, и без туй се скъсаха да крадат от там.
Подържам мнението че трябва част от форумите да са платени, и без това натрупаното ноу-хау е достатъчно голямо, но да има и част в която да се дърлят усерите, пък от там ако някой има нужда от информация плаща и получава достъп.
Така ако ти се четат глупости влизаш и четеш, ако не влизаш само в платената част и не се занимаваш с глупостите
Принципно Митко е прав, но според мен не можем да направим целия форум платен, трябва да има и публична част. Обаче дъ бест оф трябва да е платен, и без туй се скъсаха да крадат от там.
Подържам мнението че трябва част от форумите да са платени, и без това натрупаното ноу-хау е достатъчно голямо, но да има и част в която да се дърлят усерите, пък от там ако някой има нужда от информация плаща и получава достъп.
Така ако ти се четат глупости влизаш и четеш, ако не влизаш само в платената част и не се занимаваш с глупостите

May the BMW force be with you!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
[quote="Vasilen"][/quote]
Не съм сигурен, че това е в унисон с разбиранията, заложени в създаването на клуба и сайта...
Както и със смисъла от тяхното съществуване изобщо! В същото време в ясно, че не може и така да продължава... Но пък какъв е изобщо смисълът да се пише, като само авторът и още 10-15 човека ще имат достъп да го прочетат
Трябва да се намери друг начин за решаване на проблема - вероятно само по-твърда модараторска и администраторска ръка ще помогне...
Отделно, че реално и сега си има "платени" подфоруми - този за членовете на клуба
П.С. Мисля, че темата е интересна и важна и предлагам да се премести в групата на БМВ активистите за доразглеждане и изясняване
Не съм сигурен, че това е в унисон с разбиранията, заложени в създаването на клуба и сайта...

Отделно, че реално и сега си има "платени" подфоруми - този за членовете на клуба

П.С. Мисля, че темата е интересна и важна и предлагам да се премести в групата на БМВ активистите за доразглеждане и изясняване

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз също мисля като tsvet40, както казах - реакцията ми в началото беше повече първосигнална. Наистина няма смисъл да се затворим 20-30-40 човека и да си говорим и четем само ние - това го правим повечето и сега на ЛС-та, ICQ-та и други подобни. Други идеи трябват май. Или пък всичко си остава както сега и си се носим по течението
.

11 мнения
• Страница 1 от 1