Колеги моля за компетентно мнение относно този ремус
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Колеги моля за компетентно мнение относно този ремус
Не знам до каква степен е корекно от моя страна, но за тази цена съм длъжен да попитам
Колеги моля за компетентно мнение относно този ремус http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Много съм му се наточил но понеже не съм имал допир до подобно гърне незнам какво да гледам за да се уверя че е истински. Входовете са му ф50 и е точно като за мойте изсисквания / за М52В28 / Продавача ме увери че го е карал на 2.8 мотор и бил добре, но аз още съм в размисъл.
А иначе продаваче е много точен направихме и добра цена, но лошото е че няма как да се пробва и за това искам някое чуждо мнение
Колеги моля за компетентно мнение относно този ремус http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Много съм му се наточил но понеже не съм имал допир до подобно гърне незнам какво да гледам за да се уверя че е истински. Входовете са му ф50 и е точно като за мойте изсисквания / за М52В28 / Продавача ме увери че го е карал на 2.8 мотор и бил добре, но аз още съм в размисъл.
А иначе продаваче е много точен направихме и добра цена, но лошото е че няма как да се пробва и за това искам някое чуждо мнение
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ми колега то това е за едно гърне или за генерация - да се гледа колко е диаметъра на отворите - трябва да е ф50 или ф60 (по добре ф60). Иначе аз не виждам какъв е проблема да не го монтирате и да пробваш на колата (нали па е работа за 20 мин).
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Не че нещо ама не бих дал 500 или подобна сума за гърне, при това Шницера е с доста грозен накрайник като свинска зурла
Цената за мен е безобразна, търси друго ама това е само според мен

стан написа:Не че нещо ама не бих дал 500 или подобна сума за гърне, при това Шницера е с доста грозен накрайник като свинска зурлаЦената за мен е безобразна, търси друго ама това е само според мен
не са малко пари, ама за моя компакт 316i като проверявах цената за крайно гърне на Remus беше само някакви си

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Нужно ли е да е чисто ново? Защото аз си намерих напълно истински оригинален ремус в перфектно здраве за 100лв... после ми изпадна оферта за 80... и не е "ремус" нес спорт
ами истинско гърне с марка REMUS 

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
:)
Благодаея за мненията колеги. Вече взех решени, но няма да го споделя. Ключ моля
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Благодаея за мненията колеги. Вече взех решени, но няма да го споделя. Ключ моля

Няма да споделяш а?Както казва една приятелка трагедията е централна!
П.С:Не знам като не го сподели това решение как ще спим спокоино тая вечер!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
:)
Nukem написа:Благодаея за мненията колеги. Вече взех решени, но няма да го споделя. Ключ моля
![]()
![]()
Няма да споделяш а?Както казва една приятелка трагедията е централна!
П.С:Не знам като не го сподели това решение как ще спим спокоино тая вечер!
Няма да е много корекно към продавача според мен да споделям.
п.п Много остроумни приятелки имаш, това нещо дет го цитираш ще го запомня да го използвам и аз

относно спането проблема си е твой / да си видял някога да ти сера в темите А /
8 мнения
• Страница 1 от 1