Хора имам малко вапроси относно Е-36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Хора имам малко вапроси относно Е-36
Мисля да си зимам Е-36 - 318is ама се чудя дали си засложава.Бих си зел и друго BMW защото съм и фен на тази марка ама какво да се прави вие знаете как е
ама Е-46 няма да мога да подържам а другите вече са доста стари какво да се прави.
Та въпроса ми е засложава ли си или да си търся нещо друго??!!!
Скъпа ли му е подръшката и тн.Какво ще ме посаветвате??!!!

Та въпроса ми е засложава ли си или да си търся нещо друго??!!!
Скъпа ли му е подръшката и тн.Какво ще ме посаветвате??!!!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
здравей, и добре дошъл сред нас:)
радвам се, че си избрал точно тук да зададеш своя въпрос, и ти благодаря за гласуваното към нас доверие;) въпроса ти е доста обширен и в него не питаш нищо конкретно, така че по него може да се пише със страници. ще те посъветвам какво да направиш: отвори " търсене " горе в дясно и потърси вече исписани теми за въпросите, които те касаят. ще намериш доста теми и за поддръжка, цени, възможности, рентабилност и какво ли още не. от друга страна, просто се разходи из темите в Е36 форума и съм сигурен, че ще намериш отговора на много от въпросите, защото са разисквани многократно;) забавлявай се;)
радвам се, че си избрал точно тук да зададеш своя въпрос, и ти благодаря за гласуваното към нас доверие;) въпроса ти е доста обширен и в него не питаш нищо конкретно, така че по него може да се пише със страници. ще те посъветвам какво да направиш: отвори " търсене " горе в дясно и потърси вече исписани теми за въпросите, които те касаят. ще намериш доста теми и за поддръжка, цени, възможности, рентабилност и какво ли още не. от друга страна, просто се разходи из темите в Е36 форума и съм сигурен, че ще намериш отговора на много от въпросите, защото са разисквани многократно;) забавлявай се;)

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
6 мнения
• Страница 1 от 1