Малко инфо PLZ :P)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Малко инфо PLZ :P)

Мнение от w1nner » 10 Май 2009, 13:45

Здравеите пържо на всички не сум нов просто сега пускам първа тема следя редовно темите. Имам колицата м40 двг. 318и близо година и половина . Реших да експерементирам понеже карам като луд ( смисал навартяните километри ) и забучих на мойта кошница един ГИ REG O.M.V.L в доста реномиран сервис на КЛААС гр. Русе . Качих се и останах доволен от разход мошност и.т.н . Обаче като я запаля прави 500-900 оборота и така 3-4 сек докато всичко си доиде на мястото . в следствие на това после всичко си е ок . КАто я изклуча и пак я запаля пак съштото няколко сек и така . От сервиза казаха да я потаркалям малко 500-700 км и да отида на регулаж . Въпроса е следния нормално ли е мененето на оборотите така или просто трябва да се донастрои . Благодаря на всички

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 10 Май 2009, 14:30

Колега първо добре дошъл :yes:

Конкретно на въпроса ти: Ти все пак си карал колата на бензин и имаш представа как се държи докато загрее
Според мен НЕ е нормално да мени оборотите нито при палене нито докато загрее, нито при нормална работна температура

Потребител
Аватар

именно

Мнение от w1nner » 10 Май 2009, 14:49

На бензин никога не се е случвало това . Когато запаля винаги си заспива на около 850 оборота и стрелката не мърдаше от там . След монтажа на ГИ - то моментално започна да мени оборотите но само в началото 1-2-3 сек. А си пали както преди на бензин . Някакви идеи какви може да са причините . :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 10 Май 2009, 14:50

виждал съм на доста БМВ-та с газови уредби да им се менят оборотите така.. мисля че трябва да я потъркаляш така малко и да идеш на майстор
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Май 2009, 16:09

Toва на междинен режим ли или директно при палене на бензин (след като си монтирал газовата).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Квото намери

Мнение от kalobrana » 10 Май 2009, 16:20

ГИ. Копира работата на бензин.Ако на бензин няма проблем а на газ има, значи отиваш при газаджиите
Бирата е доказателство че Бог съществува!

Потребител
Аватар

ммм

Мнение от w1nner » 10 Май 2009, 18:17

Значи наситина до сега е нямало никакъв проблем никога с двгигателя .Но понеже ГИ то винаги пали на бенз а дори и да обурна само на бенз пак прави този проблем . Аз че ще ходя при газаджиите ще ходя но малко инфо ако имам по въпроса и мнения ще е добре щото да не гледам кат пукал или да ма мятат по върбите

Назад към E36