Малко инфо PLZ :P)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко инфо PLZ :P)
Здравеите пържо на всички не сум нов просто сега пускам първа тема следя редовно темите. Имам колицата м40 двг. 318и близо година и половина . Реших да експерементирам понеже карам като луд ( смисал навартяните километри ) и забучих на мойта кошница един ГИ REG O.M.V.L в доста реномиран сервис на КЛААС гр. Русе . Качих се и останах доволен от разход мошност и.т.н . Обаче като я запаля прави 500-900 оборота и така 3-4 сек докато всичко си доиде на мястото . в следствие на това после всичко си е ок . КАто я изклуча и пак я запаля пак съштото няколко сек и така . От сервиза казаха да я потаркалям малко 500-700 км и да отида на регулаж . Въпроса е следния нормално ли е мененето на оборотите така или просто трябва да се донастрои . Благодаря на всички
именно
На бензин никога не се е случвало това . Когато запаля винаги си заспива на около 850 оборота и стрелката не мърдаше от там . След монтажа на ГИ - то моментално започна да мени оборотите но само в началото 1-2-3 сек. А си пали както преди на бензин . Някакви идеи какви може да са причините . 

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
виждал съм на доста БМВ-та с газови уредби да им се менят оборотите така.. мисля че трябва да я потъркаляш така малко и да идеш на майстор

- kalobrana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Квото намери
ГИ. Копира работата на бензин.Ако на бензин няма проблем а на газ има, значи отиваш при газаджиите
Бирата е доказателство че Бог съществува!
ммм
Значи наситина до сега е нямало никакъв проблем никога с двгигателя .Но понеже ГИ то винаги пали на бенз а дори и да обурна само на бенз пак прави този проблем . Аз че ще ходя при газаджиите ще ходя но малко инфо ако имам по въпроса и мнения ще е добре щото да не гледам кат пукал или да ма мятат по върбите
7 мнения
• Страница 1 от 1