Въпрос: Цялостно пребоядисване на кабриолет.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Въпрос: Цялостно пребоядисване на кабриолет.
Добър вечер, колеги.
Карам едно зелено BMW (е36 of course
)
.
Навил съм си на пръста да го пребоядисам или черно или бяло. Молбата ми към четящите раздела е да ми препоръчат бояджия и евентуално да ме ориентират в цените.
Ще се радвам да конкретизираме за София.
Карам едно зелено BMW (е36 of course

Навил съм си на пръста да го пребоядисам или черно или бяло. Молбата ми към четящите раздела е да ми препоръчат бояджия и евентуално да ме ориентират в цените.
Ще се радвам да конкретизираме за София.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- StefotoBMW
- Потребител
-
- Кара: Е36 Купе
- Мечтае да кара: Същото с индекс ///М
Колега за майстор не мога да ти препоръчам,защото нямам наблюдения кой е добър,но за цената си приготви към 150лв на детайл със работа и материали.Това е цена ако отиде6 при някои непознат,но ако си с препоръки от някои може и по-евтино да ти вземат,дано да съм бил полезен!!!
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря, колега. Полезна ми е всякаква информация
.
Относно детайлите - също не съм в час, но това което ми се върти в главата са 4 калника, преден капак, капак багажник, предна + задна броня, 2 прага.
Простата сметка е 1500лв.
Правилно ли се ориентирам или .. ?
Благодаря отново за поста ти.

Относно детайлите - също не съм в час, но това което ми се върти в главата са 4 калника, преден капак, капак багажник, предна + задна броня, 2 прага.
Простата сметка е 1500лв.
Правилно ли се ориентирам или .. ?

Благодаря отново за поста ти.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
Kambe написа:ако имаш път към Свищов, 50-60 лв на детайл - гарантирано качество колега !

Колега, с теб ли си свиркахме из Свищов по празниците? Видех после колата (черно е36 с angel eyes с ВТ рег) паркирана с/у казармата пред един блок?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Kambe написа:ако имаш път към Свищов, 50-60 лв на детайл - гарантирано качество колега !
За съжаление няма как да стане това освен ако не работят за 10лв/ден печалба което трудно ще го повярвам
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега никой не карам да ми вярва, знаеш кой е най-лесния начин да се увериш нали ? аз казвам на човека кое как е пък кой вярва и кой не.... 

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Колега, ако си попълниш местожителството ще бъде по-лесно да ти препоръчаме бояджия
Ако Самоков не ти е далеч, мога да ти дам тел. на бояджия който ще ти боядише колата като в завода в Германия, а от парите които си приготвил ще ти остане за почерпка.Ако те интересува пиши.

Ако Самоков не ти е далеч, мога да ти дам тел. на бояджия който ще ти боядише колата като в завода в Германия, а от парите които си приготвил ще ти остане за почерпка.Ако те интересува пиши.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
За да не отварям нова тема ще питам и Аз във тази??
Наистина във Момента колко излиза цената на Детайл (Работа със Материали) за София става въпрос?? Знам че е много Относително да се каже точна цена но все пак между колко и колко варира Но Говорим само за Качествено изпълнение?!! И по Принцип в цената от 150лв.(на Детайл) която колега споменава влиза ли демонтаж,монтаж и напасване на Бронии капаци и врати???
Поздрави!!!
Наистина във Момента колко излиза цената на Детайл (Работа със Материали) за София става въпрос?? Знам че е много Относително да се каже точна цена но все пак между колко и колко варира Но Говорим само за Качествено изпълнение?!! И по Принцип в цената от 150лв.(на Детайл) която колега споменава влиза ли демонтаж,монтаж и напасване на Бронии капаци и врати???
Поздрави!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
Kambe написа:колега никой не карам да ми вярва, знаеш кой е най-лесния начин да се увериш нали ? аз казвам на човека кое как е пък кой вярва и кой не....
Не се докачай, просто ти споменавам че ако се прави като хората при 50-60лв на детайл ще излезе 10лв/ден печалба което няма кой да се навие дори и в Свищов. Освен ако не се пести яката от материали

- стан
- старши ентусиаст
-
Колега яз моята преди две седмици си я взех от бояджията. Мога да твърдя, че стана перфектна. Боядисване на целия автомобил(без вътре, таван, капаци, багажник,врати,прегове,брони,огледала,лип,сенник на задното стъкло,вежди и др.) ми излезе около 1300лв. Имаще и доста гадни вдлъбнатини по детайлите, които също ги оправи.(боята е тъмно сив перлен металик.) http://www.bmwpower-bg.net/forums/files ... 89_190.jpg
Бояджията се намира в Пловдив.
Бояджията се намира в Пловдив.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2