Климатроника духа само студено

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Климатроника духа само студено

Мнение от Vanelino » 05 Май 2009, 21:42

Здравейте става въпрос за 318 ТДС
Като дам климатроника на топло духа само студен въздух,така си купих колата преди една седмица.Значи историята е дълга беше спукана главата,както и да е направих я запалих я сега всичко е ОК.Но защо нямам парно.Обезвъздушена е стрелката на температурата си стои на средата,в. помпа,термостат всичко е ок.Свалих клапите като дам на контакт си се чува че цъкат отварят и затварят-значи ги отписвам и тях.Вече не знам къде да търся проблема.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Климатроника духа само студено

Мнение от metodi80 » 05 Май 2009, 21:51

Vanelino написа:Здравейте става въпрос за 318 ТДС
Като дам климатроника на топло духа само студен въздух,така си купих колата преди една седмица.Значи историята е дълга беше спукана главата,както и да е направих я запалих я сега всичко е ОК.Но защо нямам парно.Обезвъздушена е стрелката на температурата си стои на средата,в. помпа,термостат всичко е ок.Свалих клапите като дам на контакт си се чува че цъкат отварят и затварят-значи ги отписвам и тях.Вече не знам къде да търся проблема.

Щом колата е обезвъздушена , щом клапаните превключват (въпреки , че ми се струва , че те са ти проблема) , тогава остава само самите клапи (пластмасовите прегради) на "прасето " да са заяли и да не се местят , когато завърташ да духа топло.

Потребител
Аватар

Re: Климатроника духа само студено

Мнение от Vanelino » 05 Май 2009, 22:00

metodi80 написа:
Vanelino написа:Здравейте става въпрос за 318 ТДС

Щом колата е обезвъздушена , щом клапаните превключват (въпреки , че ми се струва , че те са ти проблема) , тогава остава само самите клапи (пластмасовите прегради) на "прасето " да са заяли и да не се местят , когато завърташ да духа топло.

А тези пластмасови прегради къде се намират

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 05 Май 2009, 22:24

Аз пък не вярвам , че е обезвъздушена. Стрелката не е показател по който да съдиш.;)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Потребител
Аватар

Мнение от Vanelino » 05 Май 2009, 22:30

Нека ме поправи някой ако греша ама тдс-а се обезвъздушава сам,по маркучлето което влиза в разширителния съд

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 05 Май 2009, 23:24

А какъв по точно ти е климатроника дигитален или тоя с врътките :?:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Vanelino » 05 Май 2009, 23:54

Дигитален е

Аватар

Мнение от mariqn_m » 06 Май 2009, 13:17

Завърташ ли горе копчето което е на централния въздуховод на червено
:idea: ;)

Назад към E36