проблем с темлературата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с темлературата
Ей сега май направих няква беля. докато си се пребирах спокойно към нас некъв ми се заяде с няква А класа а на мен акъл не ми липсва и я покарах няколко километра на прекъсвач вярно направих си кефа ама като спрях пред нас и я форсирах няколко пъти и кво да вида стрелката на температурата отишла между средата и червеното веднага се притесних и я изкарах на ново кръгче пак я посръчках и се оправи стрелката пак спрях и я оставих да си работи температурата си остана по средатал. дали съм я попрегрял и за това се вдигна на място или трябва да прегледам виското и водната помпа. термостата е нов скоро го смених отваря на 92 градуса но така излезна по каталог
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Зависи от условията, при които си я "сръчкал на прекъсвач"... имайте в предвид, че при много екстремни изпълнения няма как да не мръдне стрелката... при толкова сериозно генериране на топлина.. по принцип щом не е "опряла" в червеното, значи към момента няма за кво да се притесняваш... охладил си я, добре.... сега просто я следи през следващите няколко дни и ако не покаже някви признаци на прегряване (стрелката мръдне от центъра без някакво подобно екстремно натоварване), значи няма за кво да се косиш...
Не си мислете, че може да издевателствате над колите и да не се случи нищо...
Mollov написа:Зависи от условията, при които си я "сръчкал на прекъсвач"... имайте в предвид, че при много екстремни изпълнения няма как да не мръдне стрелката... при толкова сериозно генериране на топлина.. по принцип щом не е "опряла" в червеното, значи към момента няма за кво да се притесняваш... охладил си я, добре.... сега просто я следи през следващите няколко дни и ако не покаже някви признаци на прегряване (стрелката мръдне от центъра без някакво подобно екстремно натоварване), значи няма за кво да се косиш...

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Не се притеснявай.И аз имах подобен проблем като твоя но колата ми не е ходила в червеното.Карам си в лютеницата стрелката мръдна намалих на средни обороти и стрелката си дойде на мястото, а от тогава съм минал близо 30к км и нямам ядове. И следващият път по малко ръчка 

6 мнения
• Страница 1 от 1