Климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bavareca112
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: Novata 5-ca
Климатроник
Здравейте Климатроникът ми постоянно се включва и изключва,някои път не мога да го стартирам даже сам си включва и сам си изключва ,диспеля се гаси и пак светва защо прави така каква му стана. Моля помогнете
- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
провери си в търсачката.има един прословут кондензатор който се прецаква и дигиталния климатроник откача.Ама стабилно почва да се ебава от едното нищо което струва 10ст.Отиваш в някой магазин за жичкаджийски работи там ги питаш за кондензатор с параметри 0.43mf na 0.63v
- bavareca112
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: Novata 5-ca
Значи с електронния дисплеи сам. например паля колата натискам + и не ми ми стартира климатроника карам известно време сам се включва работи си.След малко па пак се гаси сам дисплея ту свети ту угася .като угасне дисплея спира да работи климатроника и перката. и така тази вечер пък жъобще не можах да го включа мн се нерва защо прави така ?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Neeky написа:провери си в търсачката.има един прословут кондензатор който се прецаква и дигиталния климатроник откача.Ама стабилно почва да се ебава от едното нищо което струва 10ст.Отиваш в някой магазин за жичкаджийски работи там ги питаш за кондензатор с параметри 0.43mf na 0.63v
Eто това е отговора навъпроса ти!
Разисквано е многократно, даже има тема в " полезни " , как точно се разглобява и сменява въпросният кондензатор.

4 мнения
• Страница 1 от 1