Как се сваля тавана?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316и
- Мечтае да кара: М5/М3
Как се сваля тавана?
Някой може ли да ми каже как да сваля тавана да го претапицирам с кожа....защото купех плат и се пробвах така без да е свален и нестана нищу....мн трудно така
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
има цяла тема за таван , но за да ти спестя ровенето.. развии коланите леко . внимателно махни корите от 4 те колонки ( леко и само в права посока че се чупят едни крачета и после ще купуваш нови кори ) развии сенниците .... след това освобождаваш уплатненията на вратите и ще се ориентираш/....
изваждането е малко кофти. Аз лично успях през пасажерската врата ,но има вероятносто да го пречупиш и стои кофти след това
Прецени си дали да не си купиш един друг таван и да го замениш че е голяма игра с това тапициране
изваждането е малко кофти. Аз лично успях през пасажерската врата ,но има вероятносто да го пречупиш и стои кофти след това
Прецени си дали да не си купиш един друг таван и да го замениш че е голяма игра с това тапициране
;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ето тук пише всичко............. http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=82410 ...................Благодарение на Колегата --Mileitiii--
3 мнения
• Страница 1 от 1