задницата занася на ляв завои
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
задницата занася на ляв завои
Когато завивам наляво колата сякаш стъпва на кал или на нещо меко и занася , независимо от скороста , дори и бавно да се движа се получава това нещо . на дясните завой го няма този проблем . сменил съм амортесиорите . според вас от какво може да се получава това занасяне на задницата ?
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Като съм пил много на следващия ден на почти всеки завой ми се струва че занася задницата, че и предницата понякога. 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
трябва да ги погледна тези тампони . Иначе по предницата всичко съм сменил , шарнирите бяха разбити и избивах старите и набивах нови , амортесиорите бяха разбити и съм ги сменял , сега смених и задните амортесиори вероятно трябва и задницата да си видя . явно колата е карана по лоши пътища . аз се съмнявах да не би това занасяне да е от диференциала нещо но съм го гледал като нов е . маслото си му е наред , невие , нестърже . Ще обърна внимание на тампониете , защото колата на дясен завой е стабилна но на ляв трагва да занася все 1 съм спукал гума или все 1 съм стъпнал на някаква кал . дори съм спирал да проверявам гумите да не би да са спукани . опасни4ко си е да се кара така колата . затова обръщам внимание .
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Колега аз имах същия проблем и като се наведох да погледна пружината се беше скъсала на първата навивка погледни ги все пак 

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
ned_gm28 написа:А еднакво ли е налягането в задните гуми
Ами по принцип като отвориш шоферската врата има една таблица и там пише колко е на предните колко е на задните и в зависимост колко човека има в колата ама аз си ги помпам на 2.1,2.2

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
РА8318АХ написа:ned_gm28 написа:А еднакво ли е налягането в задните гуми
Ами по принцип като отвориш шоферската врата има една таблица и там пише колко е на предните колко е на задните и в зависимост колко човека има в колата ама аз си ги помпам на 2.1,2.2
Да така е,но при различно налягане в гумите,колата "сее" на прав участък,а в завой става силно нестабилна!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2