twin tec klr bm05 kba 16869 инфо ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- VINITU
- кандидат ентусиаст
-
twin tec klr bm05 kba 16869 инфо ?
Здравейте колеги след като порових насм натам из нета и не стигнах до отговорите който тарсех реших да се обарна кам вас. распитвам на доста места за тази джажа но никои не се наема с конкретно мнение какво точно е и за какво служи един ми жика колата е имала газ другия ми вика някакво бензиново реголаторче е трети смучело топал въздух докато колата е студена и сякви мнения от този род. в гугал ми излизат няколко неща но несам много в час с езиците и определено немога да се оправя сам
ще сам много благодарен на някои ако ме открехне за какво точно става дума мерси предварително а колата е Е36 318 ис М42 143 коня 93 год мерси отново

Re: twin tec klr bm05 kba 16869 инфо ?
VINITU написа:Здравейте колеги след като порових насм натам из нета и не стигнах до отговорите който тарсех реших да се обарна кам вас. распитвам на доста места за тази джажа но никои не се наема с конкретно мнение какво точно е и за какво служи един ми жика колата е имала газ другия ми вика някакво бензиново реголаторче е трети смучело топал въздух докато колата е студена и сякви мнения от този род. в гугал ми излизат няколко неща но несам много в час с езиците и определено немога да се оправя самще сам много благодарен на някои ако ме открехне за какво точно става дума мерси предварително а колата е Е36 318 ис М42 143 коня 93 год мерси отново
Здрасти колега,
тая джаджа представлява термовентил вързан с миниатюрно възд. филтърче и се слага за да се намалят вредните емисии при студен мотор (и Евронормата става поне с една единица по-висока), и по тоя начин в "белите страни" страни значително се намалява данъка на автомобила.............. а тука няма никакаво значение тая работа при определянето на данъка, така че "файдата" от тоя TwinTec e никаква............... ако колата ти работи равномерно на празен ход докато е студена можеш да го оставиш, ама почне ли да прекъсва - направо го махай - и на боклука!!!!
2 мнения
• Страница 1 от 1