проблем с централното(багажник)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с централното(багажник)
От няколко дни имам странен проблем, централното не иска нито да ми заключи нито да ми отключи багажника, а с ключа от багажника си отключва и заключва всички врати
преди време имах сащия проблем само 1 пат но заключих багажника ръчни и се оправи а сега не става 

,,,,,,
Провери си всичките палчета по колонките на вратите сигурно са износени и не дават контакт,а на вратата на багажника виж и бутончето за плафона,.
Re: ,,,,,,
при вратите сичко е ок проблема е само при багажника, кво представлява тва бутонче и каде се намира?GRECE написа:Провери си всичките палчета по колонките на вратите сигурно са износени и не дават контакт,а на вратата на багажника виж и бутончето за плафона,.
,,,,,
Като отвориш капака на багажника на него на самия капак черно щтифче като го натиснеш и угася лампичката в багажника почисти и долу самата ключалка може да има нещо да не прави контакт.Провери и вратичката на резервара и там почисти и дано се оправи.
Колега ключалката на багажника има 2 положения в които можеш да извадиш ключа:
- вертикално, багажника се управлява от централното и се отключва/заключва заедно с вратите
- хоризонтално (когато завъртиш ключа на дясно), багажника се изключва от управлението на централното и остава заключен независимо от управлението на вратите
PS отключва се като ключа се завърти на ляво от вертикалното положение
- вертикално, багажника се управлява от централното и се отключва/заключва заедно с вратите
- хоризонтално (когато завъртиш ключа на дясно), багажника се изключва от управлението на централното и остава заключен независимо от управлението на вратите
PS отключва се като ключа се завърти на ляво от вертикалното положение
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
Колега аз имах абсолютно същия проблем при мен се беше прекъснал кабела точно там каде се прегъва от отварянето и затварянето на капака. 

7 мнения
• Страница 1 от 1