проблем на ниски обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dimitar_tod82
- Потребител
-
- Кара: E 36 320
- Мечтае да кара: M6
проблем на ниски обороти
здравейте кйолеги. днес ходих на автомивка и венага след това изникна следния проблем: на ниски обороти колата работи все едно на 3 цилиндъра. като я настъпя малко повече (над 3000 оборота) се оправя, но като освободя от скорост и оборотите ми падат почти до 400-500 аха аха и да изгасне. като подам газ пак се оправя и така се повтавя всичко. ако е от значение и ел. огледалата ми отказаха. става въпрос за Е36 316i някой знае ли за какво става въпрос и дали е сериозно????
благодаря предварително
благодаря предварително

- dimitar_tod82
- Потребител
-
Re: проблем на ниски обороти
колеги никой ли не знае? моля ако някой има някаква представа да пише нещо че утре сутринта ми предстои дълъг път и незнам дали да тръгвам
благодаря
благодаря

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
dimitar_tod82 написа:здравейте кйолеги. днес ходих на автомивка и венага след това изникна следния проблем: на ниски обороти колата работи все едно на 3 цилиндъра. като я настъпя малко повече (над 3000 оборота) се оправя, но като освободя от скорост и оборотите ми падат почти до 400-500 аха аха и да изгасне. като подам газ пак се оправя и така се повтавя всичко. ако е от значение и ел. огледалата ми отказаха. става въпрос за Е36 316i някой знае ли за какво става въпрос и дали е сериозно????
благодаря предварително
Маркучите за оттичане на водата(дренажите)под чистачките най вероятно са ти запушени и си "удавил" всичко вкл. и компа.
- dimitar_tod82
- Потребител
-
благода колеги. ще проверя маркучите, но ми се иска да се е намокрило нещо само
благодаря

5 мнения
• Страница 1 от 1