здравеите колеги

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

здравеите колеги

Мнение от slavchostefanov » 15 Апр 2009, 12:42

ако може ниакои да ми каже от какво може колата като работи на миасто и започва да ми загриава вазмойно ли е да е от испаритела макар че не ми се виарва ма и тва е вариант като карам ниама проблеми само на миасто ми загриава от какво може да е сас газ е ама не за инжекциа обикновена газова така иа купих

младши ентусиаст
Аватар

офжгхт

Мнение от Makarov 2 » 15 Апр 2009, 12:46

Смени си силиконовия съединител,това което е като таралеж завито за перката за охлаждане.От там ти идват проблемите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 15 Апр 2009, 12:49

Колега, моята и аз така я купих. След като доливах антифриз започна да ми загрява. Като я вкарах в сервиз проблема излезе в това - липса на антифриз / вода. Причината за това пък се оказа остарели маркучи на водната система (струваха около 25-30 лева без труда). После проблеми никакви (поне не в тая връзка). П.п.: пробва ли да видиш на бензин как е?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: здравеите колеги

Мнение от Mollov » 15 Апр 2009, 13:27

slavchostefanov написа:ако може ниакои да ми каже от какво може колата като работи на миасто и започва да ми загриава вазмойно ли е да е от испаритела макар че не ми се виарва ма и тва е вариант като карам ниама проблеми само на миасто ми загриава от какво може да е сас газ е ама не за инжекциа обикновена газова така иа купих

Погледни тук -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=112535 и се научи как да пускаш теми с проблем.

Като за сефте е само предупреждение... следващият път темата директно се заключва :cop:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Re: здравеите колеги

Мнение от BorisMW » 17 Апр 2009, 23:41

slavchostefanov написа:ако може ниакои да ми каже от какво може колата като работи на миасто и започва да ми загриава вазмойно ли е да е от испаритела макар че не ми се виарва ма и тва е вариант като карам ниама проблеми само на миасто ми загриава от какво може да е сас газ е ама не за инжекциа обикновена газова така иа купих
    Не е от изпарителят.Погледни нещата по охладителната система,може нещо да е запушено.Най-вероятно антифриза не минава през там от където трябва,когато е на свободна и не охлажда.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

Назад към E36