прецака ми се седалката . . някой да е имал същия проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Ferdi_mruvkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 95 Compact, e46 touring, e61 525i
прецака ми се седалката . . някой да е имал същия проблем
Здравейте,
днес си преебах на компотчето шопферскат аседалка. като излизах от колата незнам как стана ама се натиснах по силно в дясната част на облегалката и нещо изтрака вътре. сега облегалката седи малко на една страна и като се облегна не е стабилна и се отпуска повечко назад от дясната страна. с други думи седи малко килната . .
карах днес 300 км с тая седалка и ее мноо тегаво.
та някой имал ли е подобен проблем ? а някой да знае каде може да ми я оправят в софия. или направо да търся нова . . .
помогнете че е супер терсене така
днес си преебах на компотчето шопферскат аседалка. като излизах от колата незнам как стана ама се натиснах по силно в дясната част на облегалката и нещо изтрака вътре. сега облегалката седи малко на една страна и като се облегна не е стабилна и се отпуска повечко назад от дясната страна. с други думи седи малко килната . .
та някой имал ли е подобен проблем ? а някой да знае каде може да ми я оправят в софия. или направо да търся нова . . .

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Ако тръгва от долу на горе кълченето е счупена долу в основата,сваляте и гледате,ако е удобно заварвате.Ако е някъде по средата трябва да се разглоби
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Сваляш , гледаш .... има неща които могат да се възстановят по седалката и други ,които не могат.... Ако не знаеш как да свалиш седалката ето как :
http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... Repair.htm
http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... Repair.htm
- Ferdi_mruvkata
- кандидат ентусиаст
-
някъде долу в основата се е прецакала от едната страна. механизма работи идеално. сега в събота ще я мъчим да я оправим, пък дано стане. ако не ще трябва да се търси нова (стара)
а иначе наистина е мноо кофти да се кара така. направо се изкривявам. А съм намислил да му напрая ей ся 2000 км на компотчето ми май месец по празниците
Колега, много як линк. Мерси

а иначе наистина е мноо кофти да се кара така. направо се изкривявам. А съм намислил да му напрая ей ся 2000 км на компотчето ми май месец по празниците

Колега, много як линк. Мерси
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
като я правиш снимаи моляте как става а ако си от софия ако изкаш може и заедно да ги правим двете ,че и моята е по същия начин от дясно нагоре си играе леко като се облегнеш,ама се свиква да ти кажа особено като се облегна на поглакътника направо си лягам 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: прецака ми се седалката . . някой да е имал същия пробле
Ferdi_mruvkata написа:Здравейте,
имах същия проблем брат... за да си спестиш ЯКО главоболия просто сменяй.... успех!
- Ferdi_mruvkata
- кандидат ентусиаст
-
колеги, мисията изпълнена
))
доста елементарна операция се оказа
За съжаление неможах да направя снимки, но с няколко думички
Развиват се 4те болта които държат седалката на пода. Седалката се вади без проблем. Малко е тежичка
тапицерията и донапрена се свалят изключително лесно .. държат се на едни кукички. като се съблече седалката остава само рамката.
при мен проблема беше една скъсана заварка в основата. парнахме я и разботата заспа. . . после по обратния ред сглобихме седалката и готово
)
Стана като истинска
))). Направо се преродих сега като патувах. стори ми се 10 пъти по комфортно
това е аферата със седалката. който има такъв проблем да я сваля и да я оправя за 0 време
п.с. иначе механизмите изглеждат доста сложни. едни жила едни въженца
колега, операцията е елементарна. сваляй и носи на заварчик и си свиркай
недей да свикваш така че ще се изкривиш 

доста елементарна операция се оказа

Развиват се 4те болта които държат седалката на пода. Седалката се вади без проблем. Малко е тежичка

тапицерията и донапрена се свалят изключително лесно .. държат се на едни кукички. като се съблече седалката остава само рамката.
при мен проблема беше една скъсана заварка в основата. парнахме я и разботата заспа. . . после по обратния ред сглобихме седалката и готово

Стана като истинска

това е аферата със седалката. който има такъв проблем да я сваля и да я оправя за 0 време

п.с. иначе механизмите изглеждат доста сложни. едни жила едни въженца

като я правиш снимаи моляте как става а ако си от софия ако изкаш може и заедно да ги правим двете ,че и моята е по същия начин от дясно нагоре си играе леко като се облегнеш,ама се свиква да ти кажа особено като се облегна на поглакътника направо си лягам
колега, операцията е елементарна. сваляй и носи на заварчик и си свиркай

8 мнения
• Страница 1 от 1