Спря ми часовника на "малкия борд".
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Спря ми часовника на "малкия борд".
Термометъра работи - часовника не. Или работи но се вижда страшно бледо.
1. Има батерия вътре, която е отишла ?
2. Нещо се е измъкнало ?
Това са моите предположения... ако знае някой и как се отваря без следи по таблото, ще бъде идеално
благодаря предварително. 
1. Има батерия вътре, която е отишла ?
2. Нещо се е измъкнало ?
Това са моите предположения... ако знае някой и как се отваря без следи по таблото, ще бъде идеално

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ако леко се виждат цифрите ти е изгоряла една от крушките който го осветяват!Загледаи се под определен ъгъл , натисни за смяна на дата и час и ще видиш че се сменят,просто не са осветени отзад!
Сваляш го ,от горната страна ще ги видиш ,завърташ сваляш която е изгоряла и почти във всеки що годе свестен магазин за части ще си намериш,в ауто+ имаше преди!
п.с:за свалянето нали се сеюаш има една кргла дупчица отдолу ,бъркаш и го избутваш напред!
п.с2:батерия няма,захранва си се от колата!/или поне аз не съм чувал/!
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Eто за свалянето първата снимка!
Сваляш го ,от горната страна ще ги видиш ,завърташ сваляш която е изгоряла и почти във всеки що годе свестен магазин за части ще си намериш,в ауто+ имаше преди!
п.с:за свалянето нали се сеюаш има една кргла дупчица отдолу ,бъркаш и го избутваш напред!
п.с2:батерия няма,захранва си се от колата!/или поне аз не съм чувал/!
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Eто за свалянето първата снимка!
Последна промяна Nukem на 14 Апр 2009, 14:47, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Преди да смениш крушката виж да не би да не прави добър контакт, щото и мойта от време на време прави така, ама като го чукна с пръст точно над дисплея се оправя (се не ми остава време да го разглобя да го видя) 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Да прав е колегата и аз имах преди проблем с контакта ,провери да я поразмърдаш крушката!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
bibince написа:А при мен работи часовника, но не показва температура и прочие
Има опция термометъра да се изключва от бутоните, да не е направено така при теб?!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Не работи .. значи не си го включил от копчето .. или дори да го цъкнеш пак не става ?
пс. Още не съм погледнал какво е.
пс. Още не съм погледнал какво е.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Само да вметна, че може да не знаеш...урутката се сваля по следния начин: отдолу има дупка, бъркаш там с един пръст и буташ смело напред като имаш в предвид, че отзад има сноп кабели и трябва да внимаваш да не ги откъснеш.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2