помощ при монтаж на рингове табло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
помощ при монтаж на рингове табло
за е36 става въпрос ,ами купени са от форума и проблема е следния ,самия ръб който треа да държи ринга е по-малък и неможе да захване ,,колата е 98година ,но не вярвам да има разлика в дебелината на панела, слагах на е39 и стана без проблем ...
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
дс
самия ринг е с малко по голям диаметър ,за да може да щракне и стои под напрежение ,иначе го мислих този вариант
- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
Re: помощ при монтаж на рингове табло
krasi_bmw написа:за е36 става въпрос ,ами купени са от форума и проблема е следния ,самия ръб който треа да държи ринга е по-малък и неможе да захване ,,колата е 98година ,но не вярвам да има разлика в дебелината на панела, слагах на е39 и стана без проблем ...
до колкото съм забелязъл след 96-97г трудно се монтират... поиграй си малко с макетното ножче по ръба на ринга и с малко повече мъки и по душманско натискане ще стане... аз така 2 часа се пинках, но в крайна сметка всичко е ОК
We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
k1k0 написа:Не е от годината просто ринговете са шибани и аз с моите си играх 5 часа и ги сложих някакси повече никога с рингове няма да се занимавам
Да много си прав, има рингове и рингове.
Едни пасват идеално без много зор, други са си приключение.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аиде напиши от кой си ги купил,аз за мойте дето ги хвърлих през терасата от бяс ,не написах викам си дефектна партида нещо,но щом продължават проблемите ,дай поне да я направим смислена темата и да напишем кой продава боклуци!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
.
Аз взех два комплекта от бабуна и паснаха идеално
Ти взе два комплекта ама рингове за фаровете не за табло.
По темата - и аз като си вземах ринговете за таблото ги сложих с доста мъки и си играх към 2 часа. Какво направих аз - с една тясна пила опилих ринговете по цялата дължина. Добре би било пиличката да е широка колкото е широк ринга - мисля че към 2-3 мм. Пилиш и пробваш за да не се окаже, че си ги изпилил повече

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Аз също си играх доста време и накрая с едно макетно ножче остъргах леко повърхноста на таблото и паснах идеално 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Цитат:
Аз взех два комплекта от бабуна и паснаха идеално
Ти взе два комплекта ама рингове за фаровете не за табло.
По темата - и аз като си вземах ринговете за таблото ги сложих с доста мъки и си играх към 2 часа. Какво направих аз - с една тясна пила опилих ринговете по цялата дължина. Добре би било пиличката да е широка колкото е широк ринга - мисля че към 2-3 мм. Пилиш и пробваш за да не се окаже, че си ги изпилил повече Smile
Гледам го аз този от известно време в почти всяка тема се изказва ама нещо не ги усеща много нещата ,оше май

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Ринговете щракват за 5 минути (без разглобяването), ако са читави.
Та по темата...
от колегата civic взехме рингове и имах най-ужасният монтаж на нещо в живота ми. Бяха много по-плътни отколкото трябва. Съжалявам че съм затрил снимките от монтажа, беше нещо ужасно.
Наложи се да изпиля почти целите и задната пластмаска, която ги щраква за таблото и да лепя с каноконлит. Това след няколко разговора с момчето какво да ги правим. Ама аз съм си инат... За щастие се получи отлично.
Ако го правех за пръв път, може би нямаше да ми направи такова впечатление и да ме изнерви, но...
На моята кола ринговете от bum_bum паснаха като у тях си и са просто страхотни.
-------------
Като се замисля... не съм прав. Верно ми създаде главоболия, но това не е критерий за нищо, понеже не го произвеждат момчетата продукта. Печалбата е минимална и е на основа ентусиазъм... Ако не им се занимаваше с глупости, щяхме да ги поръчваме по-скъпо от някъде.
Така че, да сме живи и здрави, кочините да вървят и всичко е ОК
Та по темата...
от колегата civic взехме рингове и имах най-ужасният монтаж на нещо в живота ми. Бяха много по-плътни отколкото трябва. Съжалявам че съм затрил снимките от монтажа, беше нещо ужасно.
Наложи се да изпиля почти целите и задната пластмаска, която ги щраква за таблото и да лепя с каноконлит. Това след няколко разговора с момчето какво да ги правим. Ама аз съм си инат... За щастие се получи отлично.
Ако го правех за пръв път, може би нямаше да ми направи такова впечатление и да ме изнерви, но...
На моята кола ринговете от bum_bum паснаха като у тях си и са просто страхотни.
-------------
Като се замисля... не съм прав. Верно ми създаде главоболия, но това не е критерий за нищо, понеже не го произвеждат момчетата продукта. Печалбата е минимална и е на основа ентусиазъм... Ако не им се занимаваше с глупости, щяхме да ги поръчваме по-скъпо от някъде.
Така че, да сме живи и здрави, кочините да вървят и всичко е ОК

Последна промяна kdl на 09 Апр 2009, 23:34, променена общо 1 път
- dakata0178
- Потребител
-
- Кара: E36 m44 individual
krasi_bmw написа:за е36 става въпрос ,ами купени са от форума и проблема е следния ,самия ръб който треа да държи ринга е по-малък и неможе да захване ,,колата е 98година ,но не вярвам да има разлика в дебелината на панела, слагах на е39 и стана без проблем ...
Не се нерви и аз си взех рингове(от СИВИК). Работата беше същата не влизат и това си е 2дена не мога да ги сложа и накрая пилех и каниколит.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
От къде ли не съм вземал по няколко пъти и от който и да ги вземате са едни и същи... Някои пасват, някои не - просто въпрос на късмет, не са виновни хората и няма смисъл да ги обвинявате - да не ги правят те... С малко тунинг на таблото влизат перфектно 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
В момента се мъча с едни рингове от И-Бей направооо..... незнам кво ми става от нерви ! На опаки влизат перфектно
но не и кактро трябва... тъкмо да влезе от всички страни и едната излезе... ужас ! Трябват ми още две ръце ... но ще се мъча няма да се откажа 

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3