помощ при монтаж на рингове табло

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

помощ при монтаж на рингове табло

Мнение от krasi_bmw » 08 Апр 2009, 22:39

за е36 става въпрос ,ами купени са от форума и проблема е следния ,самия ръб който треа да държи ринга е по-малък и неможе да захване ,,колата е 98година ,но не вярвам да има разлика в дебелината на панела, слагах на е39 и стана без проблем ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 08 Апр 2009, 22:55

Малко секундно лепило няма ли да свърши работа? :roll: :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

дс

Мнение от krasi_bmw » 08 Апр 2009, 23:13

самия ринг е с малко по голям диаметър ,за да може да щракне и стои под напрежение ,иначе го мислих този вариант

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 320d M Sport

Re: помощ при монтаж на рингове табло

Мнение от DaDurty » 09 Апр 2009, 1:16

krasi_bmw написа:за е36 става въпрос ,ами купени са от форума и проблема е следния ,самия ръб който треа да държи ринга е по-малък и неможе да захване ,,колата е 98година ,но не вярвам да има разлика в дебелината на панела, слагах на е39 и стана без проблем ...

до колкото съм забелязъл след 96-97г трудно се монтират... поиграй си малко с макетното ножче по ръба на ринга и с малко повече мъки и по душманско натискане ще стане... аз така 2 часа се пинках, но в крайна сметка всичко е ОК
We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 09 Апр 2009, 1:30

Не е от годината просто ринговете са шибани и аз с моите си играх 5 часа и ги сложих някакси повече никога с рингове няма да се занимавам :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Апр 2009, 10:32

k1k0 написа:Не е от годината просто ринговете са шибани и аз с моите си играх 5 часа и ги сложих някакси повече никога с рингове няма да се занимавам :mhihi:

Да много си прав, има рингове и рингове.
Едни пасват идеално без много зор, други са си приключение. :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 09 Апр 2009, 11:20

Аиде напиши от кой си ги купил,аз за мойте дето ги хвърлих през терасата от бяс ,не написах викам си дефектна партида нещо,но щом продължават проблемите ,дай поне да я направим смислена темата и да напишем кой продава боклуци!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

жишг

Мнение от Makarov 2 » 09 Апр 2009, 16:35

Аз взех два комплекта от бабуна и паснаха идеално

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 09 Апр 2009, 18:27

Ти взе два комплекта ама рингове за фаровете не за табло.

По темата - и аз като си вземах ринговете за таблото ги сложих с доста мъки и си играх към 2 часа. Какво направих аз - с една тясна пила опилих ринговете по цялата дължина. Добре би било пиличката да е широка колкото е широк ринга - мисля че към 2-3 мм. Пилиш и пробваш за да не се окаже, че си ги изпилил повече :)

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 09 Апр 2009, 18:32

Аз също си играх доста време и накрая с едно макетно ножче остъргах леко повърхноста на таблото и паснах идеално ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 09 Апр 2009, 19:05

Цитат:

Ти взе два комплекта ама рингове за фаровете не за табло.

По темата - и аз като си вземах ринговете за таблото ги сложих с доста мъки и си играх към 2 часа. Какво направих аз - с една тясна пила опилих ринговете по цялата дължина. Добре би било пиличката да е широка колкото е широк ринга - мисля че към 2-3 мм. Пилиш и пробваш за да не се окаже, че си ги изпилил повече Smile

Гледам го аз този от известно време в почти всяка тема се изказва ама нещо не ги усеща много нещата ,оше майИзображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 09 Апр 2009, 23:13

Ринговете щракват за 5 минути (без разглобяването), ако са читави.
Та по темата...
от колегата civic взехме рингове и имах най-ужасният монтаж на нещо в живота ми. Бяха много по-плътни отколкото трябва. Съжалявам че съм затрил снимките от монтажа, беше нещо ужасно.

Наложи се да изпиля почти целите и задната пластмаска, която ги щраква за таблото и да лепя с каноконлит. Това след няколко разговора с момчето какво да ги правим. Ама аз съм си инат... За щастие се получи отлично.

Ако го правех за пръв път, може би нямаше да ми направи такова впечатление и да ме изнерви, но...

На моята кола ринговете от bum_bum паснаха като у тях си и са просто страхотни.
-------------
Като се замисля... не съм прав. Верно ми създаде главоболия, но това не е критерий за нищо, понеже не го произвеждат момчетата продукта. Печалбата е минимална и е на основа ентусиазъм... Ако не им се занимаваше с глупости, щяхме да ги поръчваме по-скъпо от някъде.
Така че, да сме живи и здрави, кочините да вървят и всичко е ОК :)
Последна промяна kdl на 09 Апр 2009, 23:34, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: E36 m44 individual

Мнение от dakata0178 » 09 Апр 2009, 23:19

krasi_bmw написа:за е36 става въпрос ,ами купени са от форума и проблема е следния ,самия ръб който треа да държи ринга е по-малък и неможе да захване ,,колата е 98година ,но не вярвам да има разлика в дебелината на панела, слагах на е39 и стана без проблем ...

Не се нерви и аз си взех рингове(от СИВИК). Работата беше същата не влизат и това си е 2дена не мога да ги сложа и накрая пилех и каниколит.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 09 Апр 2009, 23:26

От къде ли не съм вземал по няколко пъти и от който и да ги вземате са едни и същи... Някои пасват, някои не - просто въпрос на късмет, не са виновни хората и няма смисъл да ги обвинявате - да не ги правят те... С малко тунинг на таблото влизат перфектно ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 24 Окт 2012, 19:45

В момента се мъча с едни рингове от И-Бей направооо..... незнам кво ми става от нерви ! На опаки влизат перфектно :mhihi: но не и кактро трябва... тъкмо да влезе от всички страни и едната излезе... ужас ! Трябват ми още две ръце ... но ще се мъча няма да се откажа :paranoid:
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към E36