жълти пружини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
жълти пружини
един приятел ми предлага да си сменим пружините мойте са си обикновени а неговите жълти може ли да ми кажете какъв ще е ефекта на мойта кола само с ниски пружини без спортни амортесиори и дали това е възможно
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Гледай да не е заводски дупли колор спрей за 9 лева от бриколоаж
Слагай само пружините нямаш ядове дори до екстремните размери свалящи по 60 .... Не чука на желязо отваря си перфектно ! Е са ако влезеш в некоя страшна дупка ....

I'm slowly drifting

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
хаха това със спрея ми хареса...
Аз карах няколко годсини с червения модел пружинки и хубави амортисьори за тази цел точно ,но БГ не е за тая работа и махнах всичко.
Аз карах няколко годсини с червения модел пружинки и хубави амортисьори за тази цел точно ,но БГ не е за тая работа и махнах всичко.
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Аз съм със сини пружини и обикновени амортисьори. Колата е вкарана така от Германия преди около 5 години и амортисьорите чак сега изпуснаха. Не знам каква марка са амортисьорите, но определено са издържали много. Едва ли има голяма разлика в твърдостта на жълтите и сините пружини. Така че според мен можеш спокойно да смениш пружините без да сменяш амортисьорите (стига твоите да са добри).
- Radoslaw
- Потребител
-
- Кара: E36/E90/...
- Мечтае да кара: ///M
Аз в момента съм с жълти пружини и да ти кажа честно не са за нашите пътища,а и ако слагаш амортесьори по-добре е да са газови,защото ако са маслени от някоя по сериозна дупка ще ти изпуснат,аз си сложих газови и съм по-доволен...
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
mirkoo написа:благодаря ви много за съветите ще ги слагам- ще ми стане много готина не за друго дори да прецакам нещо
Щом ти е мерак-сложи ги.Но мен ако питаш,навличаш си главоболия!Моя Баварец е нисък(така го купих) и не ме питай колко пъти е опирал отдолу по нашите страхотни пътища!Иначе-да,стои на пътя,ако т`ва нашето може да се нарече път

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
ned_gm28 написа:Щом ти е мерак-сложи ги.Но мен ако питаш,навличаш си главоболия!Моя Баварец е нисък(така го купих) и не ме питай колко пъти е опирал отдолу по нашите страхотни пътища!Иначе-да,стои на пътя,ако т`ва нашето може да се нарече път
Колегата е прав

то хавата не е само в цвета, а и в модела на пружината. Ако слагаш ниска пружина е желателно да сложиш и амортесьор с по-къс ход, няма значение, маслен, газов и све, важното е да е по-къс защото амортесьора си има място на работа, нарушиш ли го, спира да работи като хората и проблема не е само в изпускането а изобщо в поведението на колата. Другото е, че ти хубаво ше туриш ниските пружинки, ама като си в завой и колата пак ще се накланя, да не кажа повече, но поне колкото и сега, стабилността няма да е кой знае колко по-висока, но винаги има възможност да е пребиеш. Е фацата пред кафето ше е яка, ма дотам.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2