проблем с 6-ка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
проблем с 6-ка
колеги днес си проверих маслото и като извадих прьчката за маслото имаше нещо бяло по нея заедно с маслото 5-6 пьти я вкарвах и вадих и при всичките вадения имаше по малко бяло на нея можели това да е вода и от каде идва този проблем маслото е сменено преди 2 хил. км. карам с 10В40 на валволин мерси предварително
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
Това не е вода а антифриз. Ако наслояванията са бели или жълтеникави значи маслото се смесва с антифриз!!!
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
да наслояванията са бяло жалтеникаво, но нали се оцветява от маслото и самото петно така да го нарека е по твьрдо от маслото нещо като грес но по течно а относно карането всеки ден и от каде идва това смесване
- `Donny-JC`
- Потребител
-
E36
Колега съвета ми е да не караш така колата-100% гарнитурата на главата ти е за смяна,но после след свалянето на главата може и друго да излезе!
Действай бързо,изненадващо и с груба сила!
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
колеги чесно да Ви кажа последният отговор които е дал колегата за карането на кьси разтояния ми се иска да е верен защото работата ми е на 2,5 км. от вкьщи и тя горката каляска за 2,5 км. сами се сещате но днес долях половин литьр масло но пьк капачката на двигателя беше адски суха да но колегата е прав
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
...колега според мен недей да се надяваш и да лежиш на тая кълка! Иди някъде да ти направят тест с химикали. Доколкото си спомням на мен ми го направиха безплатно, но зависи от майстора..., а и този го направи безплатно, защото попринцип ремонта впоследствие се оказва достатъчно солен, но при мен нещата се разминаха , слава богу...
П.П. ...тогава не карах BMW, а THEMA 2.0 16V
П.П. ...тогава не карах BMW, а THEMA 2.0 16V
muk_83 написа:колеги чесно да Ви кажа последният отговор които е дал колегата за карането на кьси разтояния ми се иска да е верен защото работата ми е на 2,5 км. от вкьщи и тя горката каляска за 2,5 км. сами се сещате но днес долях половин литьр масло но пьк капачката на двигателя беше адски суха да но колегата е прав
muk_83 написа:колеги чесно да Ви кажа последният отговор които е дал колегата за карането на кьси разтояния ми се иска да е верен защото работата ми е на 2,5 км. от вкьщи и тя горката каляска за 2,5 км. сами се сещате но днес долях половин литьр масло но пьк капачката на двигателя беше адски суха да но колегата е прав
колега не се шашкай ,щом караш на къси разстояния 99% е това ако беше глава или гарнитура на главата щеше да доливаш доста често антифриз колата щеше да ти грее и т.н
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
BAVARIA написа:99% НЯМАШ проблеми със колата, просто караш колата на къси разстояния и се образува конденз във ДВГ и затова така се получава, най вероятно имаш и по капачката на маслото

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
14 мнения
• Страница 1 от 1