Разпънка IS

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Разпънка IS

Мнение от sailor » 25 Мар 2009, 22:41

Търся си предна разпънка за ис-ката, обаче нещо няма конкретна за нея, някой може ли да ми каже къде мога да намеря?

Аватар

Мнение от TUZara` » 25 Мар 2009, 22:47

че кво значение има дали е за 320 или ИС ? ботушите не са ли на едно и също място...а и едва ли мотора ти стърчи по-високо от 20-ковия така,че взимай каквато ти припадне за Е36 ...според мен ще стане всяка една,но може и да греша-нека кажат по-знаещите

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 25 Мар 2009, 22:57

А пък за компакта май е друга :roll:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Аватар

Мнение от TUZara` » 25 Мар 2009, 23:26

Компакта не съм го сладал в списъка,и аз се колебаех за него,но от другите трябва да са единтични

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Мар 2009, 0:27

TUZara` написа:Компакта не съм го сладал в списъка,и аз се колебаех за него,но от другите трябва да са единтични

ще те разочаровам, различни са ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 26 Мар 2009, 0:44

няма за йеска, ноу-ка... Има за 4-цилиндрово , 6-цилиндрово и т.н

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 26 Мар 2009, 1:16

Rebel написа:няма за йеска, ноу-ка... Има за 4-цилиндрово , 6-цилиндрово и т.н

Точно така, а 320-ката е 6-так, а ис-ката не, така, че май не са съвместими
Има много коли и ....BMW
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 26 Мар 2009, 9:08

Ако Иво няма ....на захарна фабрика след моста посока люлин-центъра в тоя магазин за тунин чаркалъци има някакви разпънки
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 26 Мар 2009, 12:20

:dunno: за какво ви е тази разпанка???
каква е полазата от нея извинявам се но при неормално каране в градски условя не би ли трябвало колата да е изчислена да си издаржа и да няма потдаване на ботучите (усукване) а приофроад вече изпалнения може и да трябва
PNR@abv.bg
София
0888779546

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 26 Мар 2009, 12:24

PNR написа::dunno: за какво ви е тази разпанка???
каква е полазата от нея извинявам се но при неормално каране в градски условя не би ли трябвало колата да е изчислена да си издаржа и да няма потдаване на ботучите (усукване) а приофроад вече изпалнения може и да трябва

Приятел има доста изписани теми за какво са тия разпънки ...и при офроуд да те питам ли си караш колата като е със ниско окачване ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PNR » 26 Мар 2009, 12:34

Smoocki написа:
PNR написа::dunno: за какво ви е тази разпанка???

Приятел има доста изписани теми за какво са тия разпънки ...и при офроуд да те питам ли си караш колата като е със ниско окачване ?

еми точно това ми беше ...
има ли + от разпанка спомага ли за нещо при карането при устойчивостта
аз сащо сам сас спортно окачване Мтех (като това което пордаваше ти доскоро) и затова попитах мисля че за това е този отдел за да се помага и да се обяснява а не ... мисля че много е изписано всеки трябва да баде полезен на останалите с нещо
който от каквото разбира нали така

Само да отметна че питах преди около 2 седмици знае ли някой кои са релетата за перката в бушонното табло и сам на 100% сигурен че поне едно 30% от компетентните го знеха видели са го но пас кво печелят те от това че ще ми кажат и само и единствено колегата (модератор) vld ми отговори и дори ходих до тях и ми обясни савсем подробно кое за какво е от каде варви и как се прави ...

най лесно е да се напише много е изписано по таи тема вече ; ползвай тарсачката ; ами може пак да не мога да я ползвам или просто да искам някой да ми каже това което ме интересува
Сори че сасипах темата с моите глупости но се изнервям когато мога да помогна вапреки че е казано 100 пати ако го знам го правя и ми се иска и на мен някой да ми обясни нещо като ме интересува ...
Затова шибаната ни даржава е на това положение защото всеки глда как да печели от другия и така крага става огромен ...
PNR@abv.bg
София
0888779546

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 26 Мар 2009, 12:40

Колега ако си с твърдо окачване разпънките (отпред и отзад) са задължителни,защото има опасност да започне да ти се "къса" купето.Казвам го от опит с много твърдо окачване и ниски и широки гуми.
Ако толкова неможеш да намериш разпънки ходи някои да ти направи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sailor » 26 Мар 2009, 22:27

Нещо темата стана голям дебат, за ис от 20-ка не става, от другите 4цилиндрови не знам, за това питам.
Благодаря на Smoocki, ще ида до Жоро там на търговския да го питам, не се бях сетил за него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 26 Мар 2009, 22:52

Ами гледам един колега се оплаква ,че никои не му отговарял,ми малко желание да имаш ще видиш ,че на повечето разпънки в ebay.com ,ясно са си го написали хората за 6 цилиндъра за еди си колко си ама кой да гледа,нище да не се сещаш ще се осетиш че явно са го написа за нещо!
Иначе за значението ,за всеки що годе учил съпромат и статика му е ясно какво става като се внесе обтегач в системата ,за степените на свобода и колко пъти е неопределима конструкцията обаче пак требва четене и не само това май!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PNR » 27 Мар 2009, 10:55

Nukem написа:Ами гледам един колега се оплаква ,че никои не му отговарял,ми малко желание да имаш ще видиш ,че на повечето разпънки в ebay.com ,ясно са си го написали хората за 6 цилиндъра за еди си колко си ама кой да гледа,нище да не се сещаш ще се осетиш че явно са го написа за нещо!
Иначе за значението ,за всеки що годе учил съпромат и статика му е ясно какво става като се внесе обтегач в системата ,за степените на свобода и колко пъти е неопределима конструкцията обаче пак требва четене и не само това май!

:yes: мерси знам че и акал трябва ама кво да ти кажа те на тез дет сме заваршили техническия и са си взели сапроматите при Василев и механиката при Кожухаров (доста известни имена на преподаватели в ТУ -СОФИЯ) ни липсва акал
PNR@abv.bg
София
0888779546

Назад към E36