Разпънка IS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Разпънка IS
Търся си предна разпънка за ис-ката, обаче нещо няма конкретна за нея, някой може ли да ми каже къде мога да намеря?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TUZara` написа:Компакта не съм го сладал в списъка,и аз се колебаех за него,но от другите трябва да са единтични
ще те разочаровам, различни са

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Rebel написа:няма за йеска, ноу-ка... Има за 4-цилиндрово , 6-цилиндрово и т.н
Точно така, а 320-ката е 6-так, а ис-ката не, така, че май не са съвместими
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ако Иво няма ....на захарна фабрика след моста посока люлин-центъра в тоя магазин за тунин чаркалъци има някакви разпънки

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42

каква е полазата от нея извинявам се но при неормално каране в градски условя не би ли трябвало колата да е изчислена да си издаржа и да няма потдаване на ботучите (усукване) а приофроад вече изпалнения може и да трябва
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
PNR написа::dunno: за какво ви е тази разпанка???
каква е полазата от нея извинявам се но при неормално каране в градски условя не би ли трябвало колата да е изчислена да си издаржа и да няма потдаване на ботучите (усукване) а приофроад вече изпалнения може и да трябва
Приятел има доста изписани теми за какво са тия разпънки ...и при офроуд да те питам ли си караш колата като е със ниско окачване ?

- PNR
- младши ентусиаст
-
Smoocki написа:PNR написа::dunno: за какво ви е тази разпанка???
Приятел има доста изписани теми за какво са тия разпънки ...и при офроуд да те питам ли си караш колата като е със ниско окачване ?
еми точно това ми беше ...
има ли + от разпанка спомага ли за нещо при карането при устойчивостта
аз сащо сам сас спортно окачване Мтех (като това което пордаваше ти доскоро) и затова попитах мисля че за това е този отдел за да се помага и да се обяснява а не ... мисля че много е изписано всеки трябва да баде полезен на останалите с нещо
който от каквото разбира нали така
Само да отметна че питах преди около 2 седмици знае ли някой кои са релетата за перката в бушонното табло и сам на 100% сигурен че поне едно 30% от компетентните го знеха видели са го но пас кво печелят те от това че ще ми кажат и само и единствено колегата (модератор) vld ми отговори и дори ходих до тях и ми обясни савсем подробно кое за какво е от каде варви и как се прави ...
най лесно е да се напише много е изписано по таи тема вече ; ползвай тарсачката ; ами може пак да не мога да я ползвам или просто да искам някой да ми каже това което ме интересува
Сори че сасипах темата с моите глупости но се изнервям когато мога да помогна вапреки че е казано 100 пати ако го знам го правя и ми се иска и на мен някой да ми обясни нещо като ме интересува ...
Затова шибаната ни даржава е на това положение защото всеки глда как да печели от другия и така крага става огромен ...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега ако си с твърдо окачване разпънките (отпред и отзад) са задължителни,защото има опасност да започне да ти се "къса" купето.Казвам го от опит с много твърдо окачване и ниски и широки гуми.
Ако толкова неможеш да намериш разпънки ходи някои да ти направи.
Ако толкова неможеш да намериш разпънки ходи някои да ти направи.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ами гледам един колега се оплаква ,че никои не му отговарял,ми малко желание да имаш ще видиш ,че на повечето разпънки в ebay.com ,ясно са си го написали хората за 6 цилиндъра за еди си колко си ама кой да гледа,нище да не се сещаш ще се осетиш че явно са го написа за нещо!
Иначе за значението ,за всеки що годе учил съпромат и статика му е ясно какво става като се внесе обтегач в системата ,за степените на свобода и колко пъти е неопределима конструкцията обаче пак требва четене и не само това май!
Иначе за значението ,за всеки що годе учил съпромат и статика му е ясно какво става като се внесе обтегач в системата ,за степените на свобода и колко пъти е неопределима конструкцията обаче пак требва четене и не само това май!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- PNR
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:Ами гледам един колега се оплаква ,че никои не му отговарял,ми малко желание да имаш ще видиш ,че на повечето разпънки в ebay.com ,ясно са си го написали хората за 6 цилиндъра за еди си колко си ама кой да гледа,нище да не се сещаш ще се осетиш че явно са го написа за нещо!

15 мнения
• Страница 1 от 1