друг проблем със спирачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- emobavareca
- Потребител
-
друг проблем със спирачките
мом4ета энаете ли эащо също прави някой път с висока скорост при внеэапно спиране -силно натискане на педала-абе хора някаква огромна сила ми тласка педала наобратно т.е. връща ми силно педала едвам го удържам да го натискам.направо няколко пъти съм иэтръпвал ужасно.направо ще се блъсна в другата кола.
ако можете да дадете и эа това някакъв съвет какво може да е къде да се търси ще съм ви приэнателен отново.
също благодаря страшно много на вси4ки които ми писахте на предишния въпрос.каэвам ви хора нямам думи колко много помагате и много се радвам че го има тоя саит и съм в него эаедно с ВАС.
МЕРСИ
ако можете да дадете и эа това някакъв съвет какво може да е къде да се търси ще съм ви приэнателен отново.
също благодаря страшно много на вси4ки които ми писахте на предишния въпрос.каэвам ви хора нямам думи колко много помагате и много се радвам че го има тоя саит и съм в него эаедно с ВАС.
МЕРСИ
e.enev
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Здрасти, педала ти го бута АБС-а, на него това му е функцията.
Освен това за да е толкова зле колкото описваш ,явно дисковете ти и накладките са за смяна.
Смени ги комплект и ще си решиш проблемите със спирането генерално
Ако е много скъпо това упражнение там , пални колата и си ела до България
Тук предни дискове + качествени накладки са около 200-250лв.Трябва да се видят апаратите да се радвижат, да се сипе нова спирана течност , да смениш маркучите ,че вече са на 18г. като ледам . абе всичко общо не повече от 500лв. барабар със задните 
Освен това за да е толкова зле колкото описваш ,явно дисковете ти и накладките са за смяна.
Смени ги комплект и ще си решиш проблемите със спирането генерално

Ако е много скъпо това упражнение там , пални колата и си ела до България

- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
5 мнения
• Страница 1 от 1