Ремоса Вдига ли разхода на гориво ????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Ремоса Вдига ли разхода на гориво ????
Колеги реших да си слагам ремос но ми казаха чи вдигал разходо на гориво затова питам по запознатити вярно ли е или не са наясно какво ми приказват ? Мерси предварително , за сведение карам бмв 316 1,6 ,
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36

П.С. Не се сдържах просто

Пич, поне в заглавието на темата избягвай правописни грешки. Вярно че съм нов потребител но от това което виждам във форума дори на мен ми става дразнеща неграмотността, представям си хората които са от повече време във форума!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
не зависи ли разхода и динамиката от това дали ще се смени цялата генерация или само крайното гърне ? 

Теоритично REMUS-а заради модифицираните "гърнета" и по-малкото съпротивление на пътя на изходящите газове, би трябвало да увеличи мощността (макар и малко) без да влияе на разхода - количеството подавано гориво и горивната смес остават същите.
С риск да си навлека гнева на тунинг-секцията моето мнение е, че REMUS-а допринася повече за визията и саунда от колкото за динамичните характеристики на колата
Сумати и народ се мъчи да обезшуми автомобила, а REMUS и подобни предлагат скъпи "фейшън" решения с единствената цел да изкарат звук и то специфичен
С риск да си навлека гнева на тунинг-секцията моето мнение е, че REMUS-а допринася повече за визията и саунда от колкото за динамичните характеристики на колата
Сумати и народ се мъчи да обезшуми автомобила, а REMUS и подобни предлагат скъпи "фейшън" решения с единствената цел да изкарат звук и то специфичен

7 мнения
• Страница 1 от 1