1 въпрос за фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
1 въпрос за фарове
моите които са си стандартните bosh без лупи ...............мога ли да им сложа и сложно ли е или по добре направо да си купя фарове? понеже ще слагам ксенон и предполагам, че ще е по добре ако имам и лупи
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колега и аз съм с Bosh без лупи и аз преди мислех по твоя въпрос!
Аз съм с ксенон и фаровете свалени ниско надолу,смело мога да ти кажа ,че не заслепявам никой,всяка седмица пътувам по магистрала ''Тракия'' и досега нямам случаи някои да ми е светнал,,лощото е че губиш част от ползата на ксенона не виждаш на далече,стъклата на Bosha са малко нагорели ,но поне с ксенона не се нагряват повече и няма да нагоряват повече,иначе нови стъкла няма ,а настаро за две години в продава две стъкла съм видял!
За мен от оригиналния няма по-добто,но ако си решил да слагаш фарове с лупи в продава има 220лв двата!
Ето:
ТУК
За ксенона има много изписано вземи каквото решиш,според мен нищо ,че аз съм с 12000к най-добре сложи 5000к 55w!
Поздрави,аиде пусни снимки после!
Гледам че пускаш теми често тези дни,по-добре пусни една с няколко неща който си решил да правиш!
П.С:Имаше скоро тема за слагане на лупи на фарове без,разтърси се!
Аз съм с ксенон и фаровете свалени ниско надолу,смело мога да ти кажа ,че не заслепявам никой,всяка седмица пътувам по магистрала ''Тракия'' и досега нямам случаи някои да ми е светнал,,лощото е че губиш част от ползата на ксенона не виждаш на далече,стъклата на Bosha са малко нагорели ,но поне с ксенона не се нагряват повече и няма да нагоряват повече,иначе нови стъкла няма ,а настаро за две години в продава две стъкла съм видял!
За мен от оригиналния няма по-добто,но ако си решил да слагаш фарове с лупи в продава има 220лв двата!
Ето:
ТУК
За ксенона има много изписано вземи каквото решиш,според мен нищо ,че аз съм с 12000к най-добре сложи 5000к 55w!
Поздрави,аиде пусни снимки после!
Гледам че пускаш теми често тези дни,по-добре пусни една с няколко неща който си решил да правиш!
П.С:Имаше скоро тема за слагане на лупи на фарове без,разтърси се!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1