Проблем с управлението на държавата !!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Проблем с управлението на държавата !!!

Мнение от D_reamcatche_R » 08 Мар 2009, 23:40

Дойде поредния гаден ден сред безумиците на нашата мила родина!!! Правя си аз десен завой по една малка китна уличка в кв."Редута" /на "Кутловица" и "Кобилино бранище"/ и се чува трясък и колата на място... Излизам и какво да видя!?! От строежа който е на 5 метра от кръстовището оставили два големи бетонни блока на 3-4 метра след завоя. Ей така на пътя на педя от тротоара!!! Единия блок близо метър на 80 и 30 санта висок, подпрян отдолу с един по малък та да стане още по висок!!! Резултата е счупена предна броя и халоген, 3 метра нерви, и около 5 багажника с псувни!!! Това че "Кутловица" е като изпитателен полигон за Х5 май ме поспаси леко, че влязох с нормална скорост в завоя.
Звъня на полиция... звъннете на КАТ... Звъня на КАТ... ние вече не ходиме по такива произшествия /от 1-ви февруари, застрахователя изпращал кола за оглед на място/, звъннете на застрахователя... Звъня на гадовете от Армеец /които ме прецакаха с обещетение когато ми надраскаха колата защото не съм викнал КАТ/ и ми казват ами няма дежурни коли, утре сутрин при нас до Интерпред... И ако пак ми откажат обещетение незнам вече... :evil:
Та на деня на жената да не споменавам майките, ама те да си знаят!!! И ако тръгна да търся кой виновен за 2 никому ненужни бетонни блока на улицата ест че няма да намеря... А не е да няма виновни!!! Виновни са всички бюрократични дебелогъзи плужеци, които са си намерили топло местенце на държавна или частна връзкарска заплата да си креткат до пенсия без да си мръднат пръста. И не само не са си свършили работата, ами и като им потърсиш сметка те гледат и се отнасят с теб като с боклук. Къв надзор, ква община кви пет лева?!? Писна ми вече...

Съжалявам, че темата ми не е за този подфорум, и се извинявам на админа, който трябва да я премести... Просто съм превъзбудил :(
Последна промяна D_reamcatche_R на 08 Мар 2009, 23:50, променена общо 3 пъти
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

Мнение от yulian4o » 08 Мар 2009, 23:44

тва май е за един друг форум- "извън темата"
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 08 Мар 2009, 23:49

в такъв случаи кат са длъжни да доидат и общината плаща щетите ,дано застрахователя не те прецака

Назад към E36