незнайно копче
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
незнайно копче
Здравейте, преди няколко дни смених моята 316ка без нито една екстра
за далеч по добра 320 с вс екстри и съм много щастлив, но така и все о6те не мога да разбера какво е това копченце между копчетата на предно ляво и задно ляво ел. стъкло? Първоначално помислих че е за заключване на задните прозорци, ама по късно установих че има друго такова.... Съжалявам за смешния може би въпрос, но ми е интересно. Благодаря ви

- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Точно за заключване на задните прозорци е. То е едно черно и няма никакви означения на него.....
Power is nothing without control...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
това блокира задните стъкла,евентоално ако има деца отзад да не си играят с прозорците ами да ги контролираш ти
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Ами ок. ама за какво тогава е копчето от дясната страна на кормилната конзола с нарисувано стъкло на него?
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Кажете ми колеги, че наистина вече се обарках
а не е възможно да има 2 копчета за едно и също нещо, нали ... Значи грешката си е моя ама все още не мога да загрея за кво е това от дясната страна на кормилото

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
go6o_lud написа:Кажете ми колеги, че наистина вече се обаркаха не е възможно да има 2 копчета за едно и също нещо, нали ... Значи грешката си е моя ама все още не мога да загрея за кво е това от дясната страна на кормилото
На BMW с предни ел.стъкла,блокира предните.При теб не знам дали ще блокира и задните.Пробвай!
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
ned_gm28 написа:go6o_lud написа:Кажете ми колеги, че наистина вече се обаркаха не е възможно да има 2 копчета за едно и също нещо, нали ... Значи грешката си е моя ама все още не мога да загрея за кво е това от дясната страна на кормилото
На BMW с предни ел.стъкла,блокира предните.При теб не знам дали ще блокира и задните.Пробвай!
Значи доколкото разбирам има 2 копчета- едното блокира задните, другото предните ...

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
go6o_lud написа:ned_gm28 написа:go6o_lud написа:Кажете ми колеги, че наистина вече се обаркаха не е възможно да има 2 копчета за едно и също нещо, нали ... Значи грешката си е моя ама все още не мога да загрея за кво е това от дясната страна на кормилото
Значи доколкото разбирам има 2 копчета- едното блокира задните, другото предните ...
това отстрани на волана прекъсва електрическата верига към всичките копчета за ел. стъклата не само за предните или за задните.
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Добре де какви са тези безсмислени въпроси ???
Има си ръководство за употреба, там е обяснена функцията на абсолютно всички копчета. Въпрос на 5 мин е да го свалиш и прочетеш това което те интересува.
Има си ръководство за употреба, там е обяснена функцията на абсолютно всички копчета. Въпрос на 5 мин е да го свалиш и прочетеш това което те интересува.

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
Това което е между двете копчета за лявата страна трябва да блокира копчетата които са на задните врати ако при натиснато копче пробваш от централната конзола те ще работят, но отзад на вратите няма да работят (или поне така трябва). А това до волана блокира електичеството към всички копчета дори и на централната конзола (поне беше така при старата ми кола).
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2