казанчето на парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
казанчето на парното
здр-те някой може ли да ми каже как се сменя казанчето на парното и каде се намира 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Първо,добре дошъл във форума!Не е зле,да дадеш детайли за колата в аватара си-година и двигател!Така никой няма да ти отговори!Не е зле да прочетеш и правилата на форума,както и да се научиш да ползваш търсачката!
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
Re: казанчето на парното
колега предполагам 4е си със съ6тият дв.като мояМ40.но 6то се отнася до казан4е на парното аз досега не сам 4ул да има?По скоро има6 радиатор4е.но досега не ми се е налагало да сменям.само мотор4ето сам свалял и ако не знае6 намира се под 4иста4ките и да демонтира6 някои не6та.Като отвори6 предния капак 6те види6.след като свли6 мотор4ето 6те види6 и радиатор4ето(питата)на парното.Но от там нататък не сам пипал.Успехиван1960 написа:здр-те някой може ли да ми каже как се сменя казанчето на парното и каде се намира
Zdraveite manqci
Колега, виж тука схемите на отделните части на парното но "казанче" няма. Уточни какво имаш предвид
http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... /03/mg-64/
http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... /03/mg-64/
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
РАДИАТОРЧЕТО
на парното е част- адски трудна за смяна... тряабва да махнеш цяото табло със се волана за да стигнеш до него... ужасно е препоръчвам ти да не го правиш сам ако не разбираш от тоци и прочие 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: казанчето на парното
иван1960 написа:здр-те някой може ли да ми каже как се сменя казанчето на парното и каде се намира
Kaзанчето или радияторчето за парното
??

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Защо искаш да сменяш радиатора на парното?Тече ли и ако да-много ли?Няма лошо,че питаш!Просто ти задавам тези въпроси,щото е възможно и да не се стига до това!Ако теча е съвсем малък,можеш трайно да разрешиш проблема с МАЛКО херметик в охладителната с/ма.
9 мнения
• Страница 1 от 1