демфер или без
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
демфер или без
имам мн интересен вапрос към разбирачите, във връзка с бмвто ми. вапроса ми е дали 318и 116 к.с. е с демфер или е като стария м40 115 без демфер мерси
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
има само един демфер у колата
задай си въпроса, като хората и може някой да ти каже

задай си въпроса, като хората и може някой да ти каже

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ти за тъп притискателен диск ли питаш с тъпи демпферни пружиниvasetoooo написа:има ли тъп демфер съединитела или няма демфер

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- matros
- младши ентусиаст
-
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
колата трепери при отпускане на съединитела,ама на скорост или на свободна?Може да трепери от свършили тампони ,от съединитела може да ти тресе и да имаш чувството че ще се разглоби когато е на скорост.Онва скъпото го има всяка кола ,но не на всеки мотор се сменя.Обаче за твоя мисля че демпферите са ти баш на скъпото,наи-добре иди да я видат в сервиз че така само си говорим и решение няма.Може и по номера на рамата да питаш в магазин къв ти е комплекта на съединитела и колко пари е и ще ти стане ясно дали да сменяш скъпото или ще минеш с около 300 ,400 лева само за комплектvasetoooo написа::D интересува ме кво траа да смена за да спре да трепери целата кола при отпускане на съединитела след въртене на гуми и дали има това скапото дето струва около 700 лв и както уж се нарича демфер колата е 318и кабрио 95 климатроник и е 116 к.с. не 115
от съединитела е защото нали ти казвам че само като варта гуми трепери, апреди време баща ми имаше е46 ма тя беше издухал яко съединитела и трепереше подобно на това но мн повече и постоянно, а тоя трепери само когато варта гуми и после го отпускам мн бавно, ходих и в сервиз на мои хора малко прости ама уж сервиз викат че няма ама сам обеден че говорат за 115 коня. колата е на 170030 км и е нормално да издухва вече. дано ако смена само диска да спре ?!
- matros
- младши ентусиаст
-
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2