фарове сонар
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
фарове сонар
колеги ако някой ми каже колко вата трябва да са крушки Н1 за фарове сонар, за да светят най добре ще съм мн благодарен 

Fuck off...live
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, какъв е този фар - сонар, но пък първото за което се сещам за сонар е свързано с кораби и подводници. Не ги разбирам тия работи.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей отново. Каляската ми фабрично е с 55 вата Н1 лампи на фаровете, къси и дълги. Като те притеснява пластмасата слагай 55 вата или ксенон 5000 К ако имат лупи или 6000 К-35 вата. С това си решаваш проблема.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не знам от къде си ги намерил тия крушки 75W, но като нищо ще ти стопят фара (тия SONAR са кофти качество, ма тва е отделен въпрос). Сложи крушки 55W и няма да имаш проблеми... или Xenon 35W ще е още по-добре..
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега аз съм със същите фарове,със черна бленда.фаровете са много добри,преди да сложа ксенона бях със H1 55W и проблеми никакви,след като след като сложих ксенона 8000к пак никакви проблеми.на този модел фарове много добре стои сонара 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
WANTED написа:сложих си 55 и засега всичо е 6 няма проблеми, но искам да почистя стъклата от вътре може ли някой да каже дали могат да се отварят или са капсуловани тези фарове...благодаря на всички лека и безаварийна
имам същите, само че са хром
преди малко мислех да ги свалям или евентуално да ги регулирам, обаче няма болтове за регулиране, пфу!
иначе на въпроса ти за стъклата, да свалят се. Имат щипки.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
9 мнения
• Страница 1 от 1