Филтър за климатик - схема+номер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Филтър за климатик - схема+номер
Колеги от сутринта се ровя тук в форума и в Реалоема и не мога да намеря филтрите за климатика на нито една схема не ги откривам а ми трябва каталожния номер и някаква схема на която да ги има посочени.
vin: kd20809 става въпрос за компакт. Ако някой има представа къде може да се види схема и номер ще му бъда благодарен ако сподели с мен.
Поздрави!
пс. за тези които ще ми кажата пробвай с търсачката... еми пробвам вече 2-3 часа и не успявам затова пускам тема. ако не е правилно написана да се трие.
vin: kd20809 става въпрос за компакт. Ако някой има представа къде може да се види схема и номер ще му бъда благодарен ако сподели с мен.

пс. за тези които ще ми кажата пробвай с търсачката... еми пробвам вече 2-3 часа и не успявам затова пускам тема. ако не е правилно написана да се трие.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=46732&start=0
Ето ти една полезна тема - иваче на компактите се намира под кората на чистачките както ти каза колегата
Ето ти една полезна тема - иваче на компактите се намира под кората на чистачките както ти каза колегата
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Филтър за климатик - схема+номер
SvetlyoSvetlyo написа:Колеги от сутринта се ровя тук в форума и в Реалоема и не мога да намеря филтрите за климатика на нито една схема не ги откривам а ми трябва каталожния номер и някаква схема на която да ги има посочени.
vin: kd20809 става въпрос за компакт. Ако някой има представа къде може да се види схема и номер ще му бъда благодарен ако сподели с мен.Поздрави!
![]()
Номер 3 на схемата.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=10
Ето и номера на самия филтър - 64319071933
Два броя са отпрд под чистачките, както казаха колегите вече.
Сменят се отпред от моторния отсек.
Оригинал филтрите са 120лв.
Има и в "Косер" около 40-50лв. комплекта

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В Ауто плюс ги има, немски, на фирмата, която доставя на БМВ, 62 лв. е комплекта без никакви отстъпки! Не се лъжете да давате по 120 

Never mistake motion for action...
6 мнения
• Страница 1 от 1