хидравлична реика

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

хидравлична реика

Мнение от shopeka » 23 Фев 2009, 19:17

колеги вазможноли е от лувт в хидравличната реика да ми тресе волана сллабо а при натискане на спирачката тресенето се усилва много.сменил сам гумите с чисто нови както и джантите и сам минал регулаж,смених предни дискове и наклатки но играенето на волана си остана.казахами че сам имал лувт в реиката но от там не можело да е.моля някои ако е запознат да ми помогне

младши ентусиаст
Аватар

жогтн

Мнение от Makarov 2 » 23 Фев 2009, 21:00

Според мен не,криви дискове ,моята така прави!!!!

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 23 Фев 2009, 21:15

Провери за всеки случаи и шарнирите на носачите,на мен така ми трепереше волана от време на време,нищо че са ти правили реглаж,вдигаш на крик и хващаш гумата от горе и от долу и започваш да дърпаш ту едната ту другата ръка
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар
Кара: Е36

Re: хидравлична реика

Мнение от kriso_bmw » 23 Фев 2009, 21:55

shopeka написа:колеги вазможноли е от лувт в хидравличната реика да ми тресе волана сллабо а при натискане на спирачката тресенето се усилва много.сменил сам гумите с чисто нови както и джантите и сам минал регулаж,смених предни дискове и наклатки но играенето на волана си остана.казахами че сам имал лувт в реиката но от там не можело да е.моля някои ако е запознат да ми помогне
както казва колегата от рейката аз сам 100%сигурен 4е не е.както казва6 4е си сменил дискове и накладки,като си ги слагал дисковете дали плътно са паснали на главината.виж дали няма наслаглаване на ражда предполагам 4е си по4истил преди да сложи6 новите дискове.за6тото на мен ми се слу4вало и то от барзини.по принцип биенето се полу4ава от криви дискове,криви гуми,джанти и 6арнири понякога
Zdraveite manqci

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 23 Фев 2009, 23:00

колега щом тресе значи предницата ти е за ремонт:биалтки,шарнирчита,носачи.отиди в сервиз и ще се оправи работата. 8)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от shopeka » 25 Фев 2009, 12:58

днес след посещения на 6 сервиза откриха за какво ми е играел волана.много голям луфт в хидравличната реика.чудесе зашо никои от тия сервизи които ходех не го откриха тоя луфт а тоя забутания маистор до като разбута тая реика с някаква щанга и волана играеше.

Назад към E36