хидравлична реика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
хидравлична реика
колеги вазможноли е от лувт в хидравличната реика да ми тресе волана сллабо а при натискане на спирачката тресенето се усилва много.сменил сам гумите с чисто нови както и джантите и сам минал регулаж,смених предни дискове и наклатки но играенето на волана си остана.казахами че сам имал лувт в реиката но от там не можело да е.моля някои ако е запознат да ми помогне
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Провери за всеки случаи и шарнирите на носачите,на мен така ми трепереше волана от време на време,нищо че са ти правили реглаж,вдигаш на крик и хващаш гумата от горе и от долу и започваш да дърпаш ту едната ту другата ръка
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
Re: хидравлична реика
както казва колегата от рейката аз сам 100%сигурен 4е не е.както казва6 4е си сменил дискове и накладки,като си ги слагал дисковете дали плътно са паснали на главината.виж дали няма наслаглаване на ражда предполагам 4е си по4истил преди да сложи6 новите дискове.за6тото на мен ми се слу4вало и то от барзини.по принцип биенето се полу4ава от криви дискове,криви гуми,джанти и 6арнири понякогаshopeka написа:колеги вазможноли е от лувт в хидравличната реика да ми тресе волана сллабо а при натискане на спирачката тресенето се усилва много.сменил сам гумите с чисто нови както и джантите и сам минал регулаж,смених предни дискове и наклатки но играенето на волана си остана.казахами че сам имал лувт в реиката но от там не можело да е.моля някои ако е запознат да ми помогне
Zdraveite manqci
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега щом тресе значи предницата ти е за ремонт:биалтки,шарнирчита,носачи.отиди в сервиз и ще се оправи работата. 

6 мнения
• Страница 1 от 1